Osnovan Centar poslovnih informacija

Bez autora
Jun 24 2012

Privredna komora Beograda osnovala je Centar poslovnih informacija (CPI) u nameri da u svakom trenutku bude na usluzi svojim članovima, kao i svim ostalim subjektima koji imaju interes za određenu vrstu poslovnih informacija.Centar čine dva segmenta važna za poslovanje privrednih subjekata - baza prezentacija privrednih subjekata i baza poslovnih znanja. Cilj je da se poslovne informacije stalno proširuju i aktualizuju.

Osnovan Centar poslovnih informacijaPrivredna komora Beograda osnovala je Centar poslovnih informacija (CPI) u nameri da u svakom trenutku bude na usluzi svojim članovima, kao i svim ostalim subjektima koji imaju interes za određenu vrstu poslovnih informacija.

Centar čine dva segmenta važna za poslovanje privrednih subjekata - baza prezentacija privrednih subjekata i baza poslovnih znanja.

Privredna komora Beograda je navela da je cilj da se poslovne informacije stalno proširuju i aktualizuju.

Baza prezentacija privrednih subjekata sadrži poslovni profil firme i prikaz proizvoda i usluga, čiji je osnovni cilj da omogući bolju saradnju između privrednika i brži put do krajnjih korisnika. Informacije se besplatno postavljaju na sajtu centra, uz mogućnost postavljanja reklamnih banera i aktuelnih informacija od interesa za poslovanje kompanija, a prezentacija je besplatna.

Baza prezentacija privrednih subjekata sadrži, profil kompanije, opis proizvoda i usluga, ponudu proizvoda/usluga i kontakt podatke. Sadržaj baze moguće je pretraživati po delatnostima, nazivu privrednog subjekta, nazivu proizvoda ili usluge, matičnom broju, šifri delatnosti, PIB-u, mestu i opštini.

Baza poslovnih znanja je sveobuhvatan vodič za sve sfere poslovanja i omogućava privrednicima, potencijalnim preduzetnicima i drugim zainteresovanim korisnicima sticanje znanja o poslovanju, pruža smernice i daje pregled procedura namenjenih podršci i unapređenju poslovanja.

Širok spektar poslovnih informacija zadovoljiće interesovanje najvećeg broja korisnika, sa idejom da se broj i sadržaj poslovnih informacija stalno proširuje i aktualizuje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik