Proširiti privrednu saradnju Srpske i Indije

Bez autora
Mar 11 2015

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i ambasador Indije za BiH Malaj Mišra danas su u Banjaluci izrazili spremnost da bude proširena privredna saradnja Srpske i Indije. Dodik je zahvalio Mišri na inicijativi za proširenje ekonomske saradnje Republike Srpske i Indije, prije svega, uspostavljanjem Centra za nove tehnologije u Banjaluci, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske. Predsjednik Republike Srpske podsjetio je da je Srpska i do sada imala dobru saradnju sa indijskim privrednim subjektima, među kojima je "Mital". Dodik je izrazio spremnost da u narednom periodu primi privrednu delegaciju Indije kojoj bi bile predočene mogućnosti inestiranja u Srpskoj.

Proširiti privrednu saradnju Srpske i IndijePredsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i ambasador Indije za BiH Malaj Mišra danas su u Banjaluci izrazili spremnost da bude proširena privredna saradnja Srpske i Indije.

Dodik je zahvalio Mišri na inicijativi za proširenje ekonomske saradnje Republike Srpske i Indije, prije svega, uspostavljanjem Centra za nove tehnologije u Banjaluci, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.

Predsjednik Republike Srpske podsjetio je da je Srpska i do sada imala dobru saradnju sa indijskim privrednim subjektima, među kojima je "Mital".

Dodik je izrazio spremnost da u narednom periodu primi privrednu delegaciju Indije kojoj bi bile predočene mogućnosti inestiranja u Srpskoj.

Predsjednik Republike Srpske i indijski ambasador razgovarali su i o ostalim aktuelnim političkim i ekonomskim temama u Srpskoj i BiH.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik