Srbija otvorena za nove investitore iz UAE

Bez autora
Aug 13 2015

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) u Srbiji Džumom Rašidom Sejf Zajedom al Daherijem o daljoj saradnji i unapređenju bilateralnih odnosa. U razgovoru je posebno istaknut značaj saradnje u oblasti ekonomije, a premijer Srbije je izrazio želju za još većim prisustvom investitora iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u našoj zemlji. Al Daheri je preneo očekivanja zvaničnika UAE da će dobri odnosi dveju zemalja biti dodatno unapređeni. Vučić je naglasio da Ujedinjene Arapske Emirate u Srbiji smatraju izrazito prijateljskom zemljom.

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) u Srbiji Džumom Rašidom Sejf Zajedom al Daherijem o daljoj saradnji i unapređenju bilateralnih odnosa.

U razgovoru je posebno istaknut značaj saradnje u oblasti ekonomije, a premijer Srbije je izrazio želju za još većim prisustvom investitora iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u našoj zemlji.

Al Daheri je preneo očekivanja zvaničnika UAE da će dobri odnosi dveju zemalja biti dodatno unapređeni.

Vučić je naglasio da Ujedinjene Arapske Emirate u Srbiji smatraju izrazito prijateljskom zemljom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik