Unapređenje odnosa sa Tunisom u svim oblastima

Bez autora
Aug 13 2015

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić izrazio je danas zahvalnost ambasadoru Tunisa u Srbiji Madžidu Hamlauiju na značajnom doprinosu u razvoju bilateralnih odnosa dveju zemalja. Vučić je ocenio da je saradnja Srbije i Tunisa na visokom nivou, kao i da postoje veliki potencijali za unapređenje odnosa u svim oblastima, koje su od obostranog interesa. On je izrazio nadu da će Tunis prevazići poteškoće sa kojima se suočava i da će građani ove zemlje posvećenošću i marljivošću dostići željene ciljeve. Srbija će uvek biti iskren i pouzdan prijatelj Tunisa, poručio je premijer. Hamlaui je izrazio zadovoljstvo što je tokom svog mandata pratio napredak Srbije i ostvarenje pozitivnih ekonomskih rezultata na osnovu sprovedenih reformskih mera.

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić izrazio je danas zahvalnost ambasadoru Tunisa u Srbiji Madžidu Hamlauiju na značajnom doprinosu u razvoju bilateralnih odnosa dveju zemalja.

Vučić je ocenio da je saradnja Srbije i Tunisa na visokom nivou, kao i da postoje veliki potencijali za unapređenje odnosa u svim oblastima, koje su od obostranog interesa.

On je izrazio nadu da će Tunis prevazići poteškoće sa kojima se suočava i da će građani ove zemlje posvećenošću i marljivošću dostići željene ciljeve.

Srbija će uvek biti iskren i pouzdan prijatelj Tunisa, poručio je premijer.

Hamlaui je izrazio zadovoljstvo što je tokom svog mandata pratio napredak Srbije i ostvarenje pozitivnih ekonomskih rezultata na osnovu sprovedenih reformskih mera.

On je pohvalio rad i zalaganja Vučića u nastojanjima da obezbedi bolje uslove života građana Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik