Dalekovod: Sklopljen ugovor s HEP-om za izgradnju TS Srđ

Bez autora
Oct 13 2011

Dalekovod kao vodeći partner te Končar-inženjering i Hidroelektra niskogradnja kao partneri sklopili su ugovor s HEP Operatorom distribucijskog sustava za izgradnju transformatorske stanice TS 110/20(10) kV Srđ u Dubrovniku po sistemu ključ u ruke. Ukupna vrijednost ugovorenih poslova iznosi 97,8 milijuna kuna s PDV-om, a isti se moraju obaviti u roku od dvije godine, priopćio je Dalekovod za Zagrebačkoj burzi. Kako se navodi, ovaj objekt je od iznimnog značaja za grad Dubrovnik i šire područje Dubrovačko-neretvanske županije s obzirom na povećanje potrošnje električne energije, odnosno potrebu povećanja raspoloživosti i kapaciteta distributivne mreže na prostorima Južnog Jadrana. Izgradnjom TS 110/20(10) kV Srđ s pripadajućim priključnim vodovima osigurati će se raspoloživost i povećati pouzdanost napajanja potrošača električnom energijom, te kvaliteta isporučene električne energije, zaključuje se u priopćenju.

Dalekovod: Sklopljen ugovor s HEP-om za izgradnju TS SrđDalekovod kao vodeći partner te Končar-inženjering i Hidroelektra niskogradnja kao partneri sklopili su ugovor s HEP Operatorom distribucijskog sustava za izgradnju transformatorske stanice TS 110/20(10) kV Srđ u Dubrovniku po sistemu ključ u ruke.

Ukupna vrijednost ugovorenih poslova iznosi 97,8 milijuna kuna s PDV-om, a isti se moraju obaviti u roku od dvije godine, priopćio je Dalekovod za Zagrebačkoj burzi. Kako se navodi, ovaj objekt je od iznimnog značaja za grad Dubrovnik i šire područje Dubrovačko-neretvanske županije s obzirom na povećanje potrošnje električne energije, odnosno potrebu povećanja raspoloživosti i kapaciteta distributivne mreže na prostorima Južnog Jadrana.

Izgradnjom TS 110/20(10) kV Srđ s pripadajućim priključnim vodovima osigurati će se raspoloživost i povećati pouzdanost napajanja potrošača električnom energijom, te kvaliteta isporučene električne energije, zaključuje se u priopćenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik