Dalekovodu posao od 34,2 mil. eura

Bez autora
Sep 05 2011

Dalekovod je potpisao ugovor o izradi, isporuci i montaži dionice dalekovoda Beričevo-Krško u Sloveniji vrijedan 34,2 milijuna eura uključujući PDV. Riječ je o 80,4 kilometra dugoj dionici novog dvostrukog 400-kilovoltnog dalekovoda, o čemu su u petak ugovor potpisali predstavnici Dalekovoda i Elektro-Slovenije (ELES). Ugovor uključuje građevinske, montažne i elektromontažne radove te isporuku čelične konstrukcije, a radovi na tome objektu odvijat će se 21 mjesec od potpisivanja ugovora. Izgradnja i puštanje u rad dalekovoda Beričevo-Krško od velikog je značaja za Sloveniju.

Dalekovodu posao od 34,2 mil. euraDalekovod je potpisao ugovor o izradi, isporuci i montaži dionice dalekovoda Beričevo-Krško u Sloveniji vrijedan 34,2 milijuna eura uključujući PDV, priopćeno je te tvrtke.

Riječ je o 80,4 kilometra dugoj dionici novog dvostrukog 400-kilovoltnog dalekovoda, o čemu su u petak ugovor potpisali predstavnici Dalekovoda i Elektro-Slovenije (ELES).

Ugovor uključuje građevinske, montažne i elektromontažne radove te isporuku čelične konstrukcije, a radovi na tome objektu odvijat će se 21 mjesec od potpisivanja ugovora.

Izgradnja i puštanje u rad dalekovoda Beričevo-Krško od velikog je značaja za Sloveniju, navodi se u priopćenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik