Elektrobay stiže u Sloveniju

Bez autora
Mar 22 2010

Društvo A-Cosmos potpisalo je distribucijski ugovor s engleskim poduzećem Elektromotive za prodaju električnih punionica marke Elektrobay na području Slovenije. A-Cosmos će za početak postaviti dvije punionice, u centrima Šiška i BTC. Do kraja godine namjeravaju prodati 20 punionica po cijeni od 3500 do 6000 eura, namijenjenih punjenju električnih automobila, skutera i bicikala. Uglavnom računaju na veće trgovačke centre koji bi na taj način poboljšali ili stvorili ugled ’’zelenih’’ poduzeća. U Sloveniji je trenutno postavljeno pet električnih punionica domaće marke Etrel, a punjenje je zasad besplatno.

Elektrobay stiže u SlovenijuDruštvo A-Cosmos potpisalo je distribucijski ugovor s engleskim poduzećem Elektromotive za prodaju električnih punionica marke Elektrobay na području Slovenije.

A-Cosmos će za početak postaviti dvije punionice, u centrima Šiška i BTC.

Do kraja godine namjeravaju prodati 20 punionica po cijeni od 3500 do 6000 eura, namijenjenih punjenju električnih automobila, skutera i bicikala. Uglavnom računaju na veće trgovačke centre koji bi na taj način poboljšali ili stvorili ugled ’’zelenih’’ poduzeća.

U Sloveniji je trenutno postavljeno pet električnih punionica domaće marke Etrel, a punjenje je zasad besplatno.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik