Elektroprivreda HZ HB investira 102 miliona KM

Bez autora
Mar 29 2010

"Elektroprivreda HZ HB" iz Mostara planira da u ovoj godini investira 102 miliona KM, saopštila je ta kompanija nakon što je njen Nadzorni odbor prihvatio ovogodišnji plan poslovanja. Investicionim planom predviđeno je puštanje u rad Hidroelektrane Mostarsko blato, dok će se u razvojnom segmentu preduzeća posebno raditi na polju obnovljivih izvora energije, odnosno nastavku priprema za izgradnju vjetroelektrane Mesihovina i crpne hidroelektrane Vrilo. U planu je trakođe i nastavak obnove i izgradnja novih distributivnih objekata i mreže, te izrada idejnih projekata za provedbu tehničkog i geografskog informacionog sistema u distribuciji.

Elektroprivreda HZ HB investira 102 miliona KM"Elektroprivreda HZ HB" iz Mostara planira da u ovoj godini investira 102 miliona KM, saopštila je ta kompanija nakon što je njen Nadzorni odbor prihvatio ovogodišnji plan poslovanja.

Investicionim planom predviđeno je puštanje u rad Hidroelektrane Mostarsko blato, dok će se u razvojnom segmentu preduzeća posebno raditi na polju obnovljivih izvora energije, odnosno nastavku priprema za izgradnju vjetroelektrane Mesihovina i crpne hidroelektrane Vrilo. U planu je trakođe i nastavak obnove i izgradnja novih distributivnih objekata i mreže, te izrada idejnih projekata za provedbu tehničkog i geografskog informacionog sistema u distribuciji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik