EPCG: Radovi na mreži

Bez autora
Oct 03 2011

Zbog dodatnog poboljšanja kvaliteta napajanja električnom energijom, ekipe ED Podgorica, u utorak 04. oktobra tekuće godine u terminu od 09 do 15 sati izvodiće radove na trafo-stanici 10/0,4 kV „Donja Gorica 1". Uslijed pomenutih radova bez napajanja električnom energijom u navedenom terminu će ostati potrošači Farmaka i Donje Gorice na području sa lijeve i desne strane Cetinjskog puta do mosta na Sitnici. Ekipe ED Podgorica, u utorak 04. oktobra tekuće godine u terminu od 10 do 10:30 sati radiće na priključenju zgrade Univerzitetskog centra na elektromrežu, uslijed čega će bez napajanja električnom energijom ostati Arhitektonski fakultet. Radovi na izgradnji novog dalekovoda 35 kV „Cetinje – Rijeka Crnojevića – Podgor", biće nastavljeni i u utorak 04. oktobra tekuće godine, uslijed čega će u terminu od 08 do 18 sati, bez napajanja električnom energijom ostati sela: Ljubotinj, Šabani, Vignjevići, Čisto Polje i Mužovići. Dalekovod „Cetinje – Rijeka Crnojevića – Podgor" odgovaraće najsavremenjijim standardima uz povećan stepen elektro i mehaničke zaštite, a električnom energijom će napajati područje Rijeke Crnojevića i Podgora, kao i Vodovod Cetinje i Vodovod Budva. Nakon završetka radova pomenuti potrošači mogu očekivati znatno poboljšanje naponskih prilika.

EPCG: Radovi na mrežiZbog dodatnog poboljšanja kvaliteta napajanja električnom energijom, ekipe ED Podgorica, u utorak 04. oktobra tekuće godine u terminu od 09 do 15 sati izvodiće radove na trafo-stanici 10/0,4 kV „Donja Gorica 1".

Uslijed pomenutih radova bez napajanja električnom energijom u navedenom terminu će ostati potrošači Farmaka i Donje Gorice na području sa lijeve i desne strane Cetinjskog puta do mosta na Sitnici.

Elektrodistribucija Podgorica

Ekipe ED Podgorica, u utorak 04. oktobra tekuće godine u terminu od 10 do 10:30 sati radiće na priključenju zgrade Univerzitetskog centra na elektromrežu, uslijed čega će bez napajanja električnom energijom ostati Arhitektonski fakultet.

Elektrodistribucija Cetinje

Radovi na izgradnji novog dalekovoda 35 kV „Cetinje – Rijeka Crnojevića – Podgor", biće nastavljeni i u utorak 04. oktobra tekuće godine, uslijed čega će u terminu od 08 do 18 sati, bez napajanja električnom energijom ostati sela: Ljubotinj, Šabani, Vignjevići, Čisto Polje i Mužovići.

Dalekovod „Cetinje – Rijeka Crnojevića – Podgor" odgovaraće najsavremenjijim standardima uz povećan stepen elektro i mehaničke zaštite, a električnom energijom će napajati područje Rijeke Crnojevića i Podgora, kao i Vodovod Cetinje i Vodovod Budva. Nakon završetka radova pomenuti potrošači mogu očekivati znatno poboljšanje naponskih prilika.

Elektrodistribucija Tivat

Zbog radova u trafo-stanici „Radovići", u utorak 04. oktobra tekuće godine u terminu od 09 do 14 sati bez napajanja električnom energijom će ostati: dio naselja Radovići, OŠ "Branko Brinić" u Radovićima i naselje Đuraševići.

Nakon završetka zamjene srednjenaponskog bloka u pomenutoj trafo-stanici, potrošači sa pomenutog područja mogu očekivati dodatno poboljšanje naponskih prilika.

Elektrodistribucija Bar

Zbog radova na niskonaponskoj mreži „Pelinkovići", u utorak 04. oktobra tekuće godine u terminu od 10 do 12 sati bez napajanja električnom energijom će ostati sela: Velika Gorana, Pelinkovići, Kovačevići, Nikezići i selo Isakovići.

Elektrodistribucija Nikšić

Zbog radova na trafo-stanicama 35/10 kV „Nikšić 3" i „Macak", u utorak 04. oktobra tekuće godine u terminu od 10 do 11 sati bez napajanja električnom energijom će ostati područje Nikšićke Župe, dok će u terminu od 11 do 12 sati će bez napajanja ostati naselja: Rubeža, Ozrinići i Gvozdenica.

Radovi će obezbijediti dodatno povećanje sigurnosti napajanja električnom energijom potrošača sa pomenutog područja.

Elektrodistribucija Berane

Zbog radova na trafo-stanici 10/0.4kV ''Šaćina Bara'', u utorak 04. oktobra tekuće godine u terminu od 09 do 12 sati bez napajanja električnom energijom će ostati naselje Šaćina Bara.

U svim gore pomenutim aktivnostima, u slučaju lošeg vremena radovi će biti odgođeni.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik