HEP obećao popuste do 8 posto

Bez autora
Nov 24 2013

HEP Opskrba predstavila je HEPI, povoljniji model za kućanstva. Riječ je o paketu usluga opskrbe električnom energijom, a koji će korisnicima, koji potpišu ugovor s HEP-om na, primjerice, tri godine, omogućiti popuste u rasponu od 4,5 do 5 posto pa čak i 8 posto za plaćanje stvarne mjesečne potrošnje. Cilj je jednostavan - plati koliko potrošiš. Kupci zainteresirani za ovu uslugu moći će jednostavno sklopiti ugovor i to preko interneta ili besplatnog telefona, a svoju će potrošnju moći pratiti preko on-line računa na internetu. Na taj će način moći kontrolirati svoje troškove, a za vrijednost skupljenih bodova, kupci će biti i nagrađeni. HEP ne krije da usluge uvodi kako bi zadržao svoje potrošače jer je pojavom konkurencije, primjerice početkom studenoga, ostao bez 27 tisuća kupaca što je malo više od 1 posto potrošača.

HEP obećao popuste do 8 postoHEP Opskrba predstavila je HEPI, povoljniji model za kućanstva. Riječ je o paketu usluga opskrbe električnom energijom, a koji će korisnicima, koji potpišu ugovor s HEP-om na, primjerice, tri godine, omogućiti popuste u rasponu od 4,5 do 5 posto pa čak i 8 posto za plaćanje stvarne mjesečne potrošnje.

Cilj je jednostavan - plati koliko potrošiš, poručuju iz HEP-a. Kupci zainteresirani za ovu uslugu moći će jednostavno sklopiti ugovor i to preko interneta ili besplatnog telefona, a svoju će potrošnju moći pratiti preko on-line računa na internetu.

“Na taj će način moći kontrolirati svoje troškove, a za vrijednost skupljenih bodova, kupci će biti i nagrađeni”, poručio je u petak predsjednik Uprave HEP-a Tomislav Šerić.

HEP ne krije da usluge uvodi kako bi zadržao svoje potrošače jer je pojavom konkurencije, primjerice početkom studenoga, ostao bez 27 tisuća kupaca što je malo više od 1 posto potrošača.

RWE Energija pozdravlja ulazak HEP Opskrbe u pravu tržišnu utakmicu u opskrbi električnom energijom, poručili su iz te kompanije.

“Vjerujemo da je taj potez dobar za krajnje korisnike jer slobodno tržište i ozbiljna konkurencija mogu donijeti jedino povoljnije cijene i bolje usluge za građane i gospodarstvo”, izjavio je Zoran Miliša, predsjednik Uprave RWE Energije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik