HSE u šest mjeseci bolje od očekivanog

Bez autora
Sep 14 2011

Nadzorni odbor Holdinga Slovenske elektrarne (HSE) na jučerašnjoj se sjednici upoznao s rezultatima poslovanja spomenutog društva u prvih šest mjeseci ove godine. Većina društva unutar HSE-a poslovala je s dobiti. Cjelokupna Grupa HSE u prvom je ovogodišnjem polugodištu ostvarila 36 milijuna eura čiste dobiti, što predstavlja 62 posto iznosa planiranog za 2011. godinu. Čisti prihodi od prodaje HSE-a istovremeno su iznosili 670 milijuna eura, što u odnosu na isto razdoblje lani predstavlja rast od 59 posto. Dodajmo da se HSE na ovogodišnjoj Deloitteovoj ljestvici 500 najvećih tvrtki srednje Europe uvrstio na 197. mjesto te je u odnosu na 2010. pao za 7 pozicija.

HSE u šest mjeseci bolje od očekivanogNadzorni odbor Holdinga Slovenske elektrarne (HSE) na jučerašnjoj se sjednici upoznao s rezultatima poslovanja spomenutog društva u prvih šest mjeseci ove godine.

Većina društva unutar HSE-a poslovala je s dobiti.

Cjelokupna Grupa HSE u prvom je ovogodišnjem polugodištu ostvarila 36 milijuna eura čiste dobiti, što predstavlja 62 posto iznosa planiranog za 2011. godinu. Čisti prihodi od prodaje HSE-a istovremeno su iznosili 670 milijuna eura, što u odnosu na isto razdoblje lani predstavlja rast od 59 posto.

Dodajmo da se HSE na ovogodišnjoj Deloitteovoj ljestvici 500 najvećih tvrtki srednje Europe uvrstio na 197. mjesto te je u odnosu na 2010. pao za 7 pozicija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik