Objavljen javni poziv za ulaganje u izgradnju bloka 7 TE Tuzla

Bez autora
Mar 31 2010

Javno preduzeće Elektroprivreda BiH objavilo je u Službenom glasniku BiH broj 24 javni poziv za pretkvalifikacije za izbor strateškog partnera za zajedničko ulaganje u projekt Blok 7 – 450 MW u TE Tuzla. Iz ovog preduzeća saopćavaju da je javni poziv, na bosanskom i engleskom jeziku, objavljen i u svim bh. printanim medijima, te da je EPBiH uputio poziv i svim ambasadama u Sarajevu sa zamolbom ambasadorima da o pozivu upoznaju relevantne institucije u svojim zemljama kao i potencijalne kandidate za ulaganje u elektroenergetski sektor Federacije i Bosne i Hercegovine.

Objavljen javni poziv za ulaganje u izgradnju bloka 7 TE TuzlaJavno preduzeće Elektroprivreda BiH objavilo je u Službenom glasniku BiH broj 24 javni poziv za pretkvalifikacije za izbor strateškog partnera za zajedničko ulaganje u projekt Blok 7 – 450 MW u TE Tuzla. 

Iz ovog preduzeća saopćavaju da je javni poziv, na bosanskom i engleskom jeziku, objavljen i u svim bh. printanim medijima, te da je EPBiH uputio poziv i svim ambasadama u Sarajevu sa zamolbom ambasadorima da o pozivu upoznaju relevantne institucije u svojim zemljama kao i potencijalne kandidate za ulaganje u elektroenergetski sektor Federacije i Bosne i Hercegovine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik