Otvorena nova zgrada poslovnice "Elektro" Ljubuški

Bez autora
Sep 22 2011

Generalni direktor Elektroprivrede HZ HB Mato Žarić danas je svečano otvorio novu zgradu poslovnice "Elektro" Ljubuški u Ljubuškom, priopćeno je iz Elektroprivrede HZ HB. Vrijednost investicije iznosila je 805 000 KM, a izvođač radova bila je ljubuška tvrtka "T&D Company". Izgradnja je trajala 8 mjeseci. Nova zgrada kvadrature 413 metara četvornih uredskoga prostora na lokaciji površine 3000 metara četvornih, uz vanjsko skladište (oko 1500 metara četvornih) zamijenila je dosadašnje neuvjetne prostorije. Izvršni direktor Distribucije električne energije Ilija Bakalar naglasio je da su ukupna ulaganja u distribucijsku mrežu na području općine Ljubuški posljednjih godina iznosila oko 5 milijuna KM, a ovaj objekt je samo jedan u nizu kojem je krajnja uloga bolji radni uvjeti i što kvalitetnije pružanje usluga kupcima električne energije i strankama koje u poslovnicu svakodnevno dolaze.

Otvorena nova zgrada poslovnice "Elektro" LjubuškiGeneralni direktor Elektroprivrede HZ HB Mato Žarić danas je svečano otvorio novu zgradu poslovnice "Elektro" Ljubuški u Ljubuškom, priopćeno je iz Elektroprivrede HZ HB. Vrijednost investicije iznosila je 805 000 KM, a izvođač radova bila je ljubuška tvrtka "T&D Company". Izgradnja je trajala 8 mjeseci.

Nova zgrada kvadrature 413 metara četvornih uredskoga prostora na lokaciji površine 3000 metara četvornih, uz vanjsko skladište (oko 1500 metara četvornih) zamijenila je dosadašnje neuvjetne prostorije.

Izvršni direktor Distribucije električne energije Ilija Bakalar naglasio je da su ukupna ulaganja u distribucijsku mrežu na području općine Ljubuški posljednjih godina iznosila oko 5 milijuna KM, a ovaj objekt je samo jedan u nizu kojem je krajnja uloga bolji radni uvjeti i što kvalitetnije pružanje usluga kupcima električne energije i strankama koje u poslovnicu svakodnevno dolaze.

Nove prostorije poslovnice Elektro Ljubuški blagoslovio je fra Velimir Mandić, gvardijan samostana na Humcu, navodi se u priopćenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik