Produženi tenderi za termoelektrane

Bez autora
Mar 01 2011

Elektroprivreda Srbije produžila je tender za izgradnju termoelektrane "Nikola Tesla 3" do 29. aprila, a za termoelektranu "Kolubara B" do 20. maja 2011. godine.Rok za slanje ponuda za izgradnju dve nove termoelektrane u Srbiji ukupne snage 1.400 megavata, kako naglašavaju u EPS-u, produžen je na zahtev stranih kompanija. EPS je doneo odluku da investitorima izađe u susret i produži rokove za dostavljanje ponuda, da bi se tender uspešno realizovao.

Produženi tenderi za termoelektraneRok za slanje ponuda za izgradnju termoelektrane "Nikola Tesla 3" produžen do 29. aprila, a za TE "Kolubaru B" do 20. maja 2011. godine, saopštila je "Elektroprivreda Srbije".

Elektroprivreda Srbije produžila je tender za izgradnju termoelektrane "Nikola Tesla 3" do 29. aprila, a za termoelektranu "Kolubara B" do 20. maja 2011. godine.

Rok za slanje ponuda za izgradnju dve nove termoelektrane u Srbiji ukupne snage 1.400 megavata, kako naglašavaju u EPS-u, produžen je na zahtev stranih kompanija.

"EPS je doneo odluku da investitorima izađe u susret i produži rokove za dostavljanje ponuda, da bi se tender uspešno realizovao", navodi se u saopštenju.

Ministar energetike Srbije Petar Škundrić rekao je ranije da bi trebalo da tenderi za izbor strateških patnera za dva bloka od po 350 megavata u TE "Kolubara B" i jednog bloka od 700 megavata u TE "Nikola Tesla 3" budu završeni do kraja februara 2011. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik