Raspisan Tender za izgradnju malih HE na dva vodotoka

Bez autora
Nov 20 2013

Ministarstvo ekonomije raspisalo je u srijedu javni oglas za davanje koncesija za korišćenje vodotoka Kutska i Mojanska rijeka za izgradnju malih hidroelektrana. Davanje koncesija, kako se navodi u oglasu, se sprovodi na osnovu javnog nadmetanja u otvorenom postupku pokrenutom na inicijativu zainteresovanog subjekta. Cilj javnog nadmetanja je izbor najpovoljnijih ponuda za izgradnju malih HE na vodotocima Kutske i Mojanske rijeke. Predmet koncesije je projektovanje, izgradnja, korišćenje i održavanje malih HE. Iz Ministarstva su objasnili da se ponuđač može prijaviti samostalno ili kao član konzorcijuma i u oba slučaja dostaviti samo jednu ponudu za isti vodotok. Krajnji rok za podnošenje ponuda je 23. decembar do deset sati, nakon čega će u 14 sati ponude biti otvorene.

Raspisan Tender za izgradnju malih HE na dva vodotokaMinistarstvo ekonomije raspisalo je u srijedu javni oglas za davanje koncesija za korišćenje vodotoka Kutska i Mojanska rijeka za izgradnju malih hidroelektrana.

Davanje koncesija, kako se navodi u oglasu, se sprovodi na osnovu javnog nadmetanja u otvorenom postupku pokrenutom na inicijativu zainteresovanog subjekta. Cilj javnog nadmetanja je izbor najpovoljnijih ponuda za izgradnju malih HE na vodotocima Kutske i Mojanske rijeke.

Predmet koncesije je projektovanje, izgradnja, korišćenje i održavanje malih HE.

Iz Ministarstva su objasnili da se ponuđač može prijaviti samostalno ili kao član konzorcijuma i u oba slučaja dostaviti samo jednu ponudu za isti vodotok.

Krajnji rok za podnošenje ponuda je 23. decembar do deset sati, nakon čega će u 14 sati ponude biti otvorene.

Pravo učešća na javnom nadmetanju ima domaća ili strana kompanija, preduzetnik ili pojedinac, konzorcijum kao i neki drugi oblik poslovnog povezivanja koji ispunjava uslove učešća u skladu sa Zakonom o koncesijama.

Ponuđači koji žele da učestvuju na javnom nadmetanju moraju prethodno otkupiti tendersku dokumentaciju čija je cijena 500 eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik