RIZ-Odašiljači isporučili i drugi odašiljač u Republiku Koreju

Bez autora
Oct 09 2012

RIZ-Odašiljači danas su isporučili 100 kW kratkovalni odašiljač s pripadajućom opremom kupcu Korean Broadcasting System u Republiku Koreju. Isporuka tog proizvoda označila je realizaciju drugog od tri potpisana ugovora ukupne vrijednosti 2,9 milijuna eura, sklopljenih između dvije tvrtke u travnju ove godine. Stručnjaci RIZ-Odašiljača nakon montaže južnokorejskom partneru pružit će usluge testiranja, puštanja u rad i primopredaje isporučene opreme. Tvrtka se potpisom ugovora s Korean Broadcasting Systemom obvezala na isporuku jednog 250 kW i dva 100 kW kratkovalna odašiljača od kojih je prvi isporučen početkom rujna. Predsjednik uprave Kamilo Vrana najavio je isporuku posljednjeg ugovorenog odašiljača početkom studenog. Za iduću godinu u planu je i povećanje broja isporučenih odašiljača i brojila te iskorak na nova tržišta, poput sklopova za alternativne izvore energije.

RIZ-Odašiljači isporučili i drugi odašiljač u Republiku KorejuRIZ-Odašiljači danas su isporučili 100 kW kratkovalni odašiljač s pripadajućom opremom kupcu Korean Broadcasting System u Republiku Koreju.

Isporuka tog proizvoda označila je realizaciju drugog od tri potpisana ugovora ukupne vrijednosti 2,9 milijuna eura, sklopljenih između dvije tvrtke u travnju ove godine. Stručnjaci RIZ-Odašiljača nakon montaže južnokorejskom partneru pružit će usluge testiranja, puštanja u rad i primopredaje isporučene opreme.

Tvrtka se potpisom ugovora s Korean Broadcasting Systemom obvezala na isporuku jednog 250 kW i dva 100 kW kratkovalna odašiljača od kojih je prvi isporučen početkom rujna.

Predsjednik uprave Kamilo Vrana izrazio je svoje zadovoljstvo uspješno obavljenim poslom te najavio isporuku posljednjeg ugovorenog odašiljača početkom studenog.

– Za iduću godinu u planu je i povećanje broja isporučenih odašiljača i brojila te iskorak na nova tržišta, poput sklopova za alternativne izvore energije – dodao je Vrana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik