RWE ipak namjerava sudjelovati u razvoju Plomina

Bez autora
Oct 13 2011

RWE Hrvatska reagirao je danas na napise u pojedinim hrvatskim medijima koji dovode u pitanje interes RWE-a za sudjelovanje u razvoju projekta Plomin 3. Vezano za napise u pojedinim hrvatskim medijima koji dovode u pitanje interes RWE-a za sudjelovanje u razvoju projekta Plomin 3, želimo izjaviti sljedeće: RWE namjerava sudjelovati, zajedno sa svojim hrvatskim partnerima, u razvoju Plomina, kao i u različitim drugim energetskim projektima u Hrvatskoj. Namjeru RWE-a ovog je tjedna jasno potvrdio direktor RWE East gospodin Karl Kraus koji je sudjelovao na međunarodnoj konferenciji Invest in Croatia. RWE je stoga iznenađen i začuđen što takva neutemeljena nagađanja uspijevaju naći svoj put u medije.

RWE ipak namjerava sudjelovati u razvoju PlominaRWE Hrvatska reagirao je danas na napise u pojedinim hrvatskim medijima koji dovode u pitanje interes RWE-a za sudjelovanje u razvoju projekta Plomin 3.

''Vezano za napise u pojedinim hrvatskim medijima koji dovode u pitanje interes RWE-a za sudjelovanje u razvoju projekta Plomin 3, želimo izjaviti sljedeće: RWE namjerava sudjelovati, zajedno sa svojim hrvatskim partnerima, u razvoju Plomina, kao i u različitim drugim energetskim projektima u Hrvatskoj'', stoji u priopćenju.

''Namjeru RWE-a ovog je tjedna jasno potvrdio direktor RWE East gospodin Karl Kraus koji je sudjelovao na međunarodnoj konferenciji Invest in Croatia. RWE je stoga iznenađen i začuđen što takva neutemeljena nagađanja uspijevaju naći svoj put u medije'', zaključuju iz kompanije.

Tjednik Lider je jučer objavio kako postoje indicije da bi njemački energetski div RWE mogao odustati od investiranja u Termoelektranu Plomin 3, vrijednu 800 milijuna eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik