Saradnja Srbije i Portugala u oblasti zaštite životne sredine

Bez autora
Mar 16 2011

Ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja u Vladi Republike Srbije Oliver Dulić i ministar životne sredine, prostornog planiranja i regionalnog razvoja Portugala Dulse Pasaro potpisali su danas u Beogradu Memorandum o razumevanju između dva ministarstva. Memorandum predviđa razmenu iskustava dva ministarstva i podsticanje partnerskih odnosa u oblastima prostornog planiranja, unapređenja životne sredine i upravljanja otpadom i otpadnim vodama. Portugal je u rešavanje ovih problema uložio više od 5,5 milijardi evra, a većina tih sredstava obezbeđena je iz evropskih fondova.

Saradnja Srbije i Portugala u oblasti zaštite životne sredineMinistar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja u Vladi Republike Srbije Oliver Dulić i ministar životne sredine, prostornog planiranja i regionalnog razvoja Portugala Dulse Pasaro potpisali su danas u Beogradu Memorandum o razumevanju između dva ministarstva.

Memorandum predviđa razmenu iskustava dva ministarstva i podsticanje partnerskih odnosa u oblastima prostornog planiranja, unapređenja životne sredine i upravljanja otpadom i otpadnim vodama.

Portugal je u rešavanje ovih problema uložio više od 5,5 milijardi evra, a većina tih sredstava obezbeđena je iz evropskih fondova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik