Simens oprema Južni tok

Bez autora
Apr 06 2014

Nemačka kompanija Simens opremiće pomorski deo gasovoda Južni tok elektro opremom i obezbediti mernu opremu za dispečerski centar, objavljeno je na sajtu "Južni tok transport" (South Stream Transport). Ugovor je potpisan između kompanija "South Stream Transport" i Simensa.Prema tom ugovoru, Simens će instalirati telekomunikacionu opremu i opremu za automatsku kontrolu i upravljanje pomorskom deonicom gasovoda u Rusiji i Bugarskoj i obezbediti opremu za kontrolnu sobu i dispečerski centar.

Simens oprema Južni tokNemačka kompanija Simens opremiće pomorski deo gasovoda Južni tok elektro opremom i obezbediti mernu opremu za dispečerski centar, objavljeno je na sajtu "Južni tok transport" (South Stream Transport).

Ugovor je potpisan između kompanija "South Stream Transport" i Simensa.

Prema tom ugovoru, Simens će instalirati telekomunikacionu opremu i opremu za automatsku kontrolu i upravljanje pomorskom deonicom gasovoda u Rusiji i Bugarskoj i obezbediti opremu za kontrolnu sobu i dispečerski centar.

Južni tok, planiranog kapaciteta 63 milijardi kubika gasa, gasovod je kojim će se dostavljati ruski gas preko Crnog mora do južne i srednje Europe. Izgradnja gasovoda počela je u Rusiji, Bugarskoj i Srbiji.

Isporuke prvih količina gasa planirane su za kraj 2015. godine, a punim kapacitetom gas će Južnim tokom poteći 2017. godine.

Podvodna deonica Južnog toka po dnu Crnog mora imaće četiri paralelne cevi, a dužina svake je oko 930 kilometara.

Planirano je da se svakom od tih cevi dnevno transportuje oko 40 miliona kubika gasa, a ukupan kapacitet gasovoda, kada proradi u potpunosti je 63 milijarde kubika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik