Slovenci grade elektranu u Srbiji

Bez autora
Sep 26 2012

Ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin razgovarao je sa upravom kompanije "Elektro Maribor" o ulaganju te firme u izgradnju mini hidroelektrana u Tutinu. Rukovodstvo "Apoteka Maribor" je izrazilo želju da deo proizvodnje izmesti u Srbiju. Slovenački projektni tim "Vodovoda Maribor" će posetiti Novi Pazar i pritom predložiti načine dobijanja kvalitetnije pijaće vode, a isti model biće moguće primeniti u svim nedovoljno razvijenim opštinama. Značajan oblik buduće saradnje jeste i dogovorena pomoć slovenačkih firmi u izradi projektne dokumentacije za projekte održivog razvoja koje finansira EU.

Slovenci grade elektranu u SrbijiMinistar bez portfelja Sulejman Ugljanin razgovarao je sa upravom kompanije "Elektro Maribor" o ulaganju te firme u izgradnju mini hidroelektrana u Tutinu.

Kako je saopšteno iz kabineta ministra Ugljanina, rukovodstvo "Apoteka Maribor" je izrazilo želju da deo proizvodnje izmesti u Srbiju.

Slovenački projektni tim "Vodovoda Maribor" će posetiti Novi Pazar i pritom predložiti načine dobijanja kvalitetnije pijaće vode, a isti model biće moguće primeniti u svim nedovoljno razvijenim opštinama.

Značajan oblik buduće saradnje jeste, kako se navodi u saopštenju, i dogovorena pomoć slovenačkih firmi u izradi projektne dokumentacije za projekte održivog razvoja koje finansira EU.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik