U RiTE "Gacko" zaposleno 95 radnika

Bez autora
Jul 06 2014

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je u Rudniku i termoelektrani "Gacko" od aprila zaposleno 95 radnika, među kojima su djeca poginulih boraca, ratni vojni invalidi i članovi socijalno-ugroženih porodica. Dodik je istakao da prilikom zapošljavanja politička pripadnost nije imala nikakvu ulogu, te da se poginulim borcima jedino može odužiti zaposlenjem njihove djece. U ovom preduzeću, u kojem radi 1.650 radnika, posao su dobili i članovi iz 39 porodica u kojima niko nije bio zaposlen, naveo je Dodik. On je poručio da će biti nastavljeno zapošljavanje djece poginulih boraca, ratnih vojnih invalida, članova socijalno-ugroženih i porodica u kojima niko ne radi.

U RiTE "Gacko" zaposleno 95 radnikaPredsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je u Rudniku i termoelektrani "Gacko" od aprila zaposleno 95 radnika, među kojima su djeca poginulih boraca, ratni vojni invalidi i članovi socijalno-ugroženih porodica.

Dodik je istakao da prilikom zapošljavanja politička pripadnost nije imala nikakvu ulogu, te da se poginulim borcima jedino može odužiti zaposlenjem njihove djece.

"U ovom preduzeću, u kojem radi 1.650 radnika, posao su dobili i članovi iz 39 porodica u kojima niko nije bio zaposlen", naveo je Dodik.

On je poručio da će biti nastavljeno zapošljavanje djece poginulih boraca, ratnih vojnih invalida, članova socijalno-ugroženih i porodica u kojima niko ne radi.

Dodik je danas u Gacku razgovarao sa rukovodstvom Elektroprivrede Republike Srpske i Rudnika i termolektrane "Gacko", a sastao se i sa novozaposlenim  radnicima koji su izrazili zahvalnost što im je pružena prilika da prvi put zasnuju radni odnos.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik