Vlada dala saglasnost za eksproprijaciju zemljišta za male HE u Plavu i dalekovoda

Bez autora
Apr 25 2014

Vlada je dala saglasnost za utvrđivanje javnog interesa za eksproprijaciju nepokretnosti za izgradnju malih hidroelektrana u Plavu i rekonstrukciju podmorskog kablovskog voda 35 KV Opatovo – Sv. neđelja. Radi izgradnje 35 KV dalekovoda za priključenje malih hidroelektrana mHE „Jara“ i mHE „Babino polje“ na vodotoku Babinopoljska na teritoriji opštine Plav Vlada je dala saglasnost za potpunu ili nepotpunu eksproprijaciju za 95 parcela zemljišta u Plavu, navodi se u Vladinim dokumentima. Korisnik eksproprijacije je Ministarstvo ekonomije, dok će njegov postupak sprovesti Uprava za nekretnine. Za rekonstrukciju podmorskog kablovskog voda 35 KV „Opatovo – Sv. neđelja“ Vlada je dala saglasnost i za nepotpunu eksproprijaciju nepokretnosti u Lepetanima, Tivtu u površini od 12 metara kvadratnih.

Vlada dala saglasnost za eksproprijaciju zemljišta za male HE u Plavu i dalekovodaVlada je dala saglasnost za utvrđivanje javnog interesa za eksproprijaciju nepokretnosti za izgradnju malih hidroelektrana u Plavu i rekonstrukciju podmorskog kablovskog voda 35 KV Opatovo – Sv. neđelja.

- Radi izgradnje  35 KV dalekovoda za priključenje malih hidroelektrana mHE „Jara“ i mHE „Babino polje“ na vodotoku Babinopoljska na teritoriji opštine Plav Vlada je dala saglasnost za potpunu ili nepotpunu eksproprijaciju za 95 parcela zemljišta u Plavu – navodi se u Vladinim dokumentima.

Korisnik eksproprijacije je Ministarstvo ekonomije, dok će njegov postupak sprovesti Uprava za nekretnine.

Za rekonstrukciju podmorskog kablovskog voda 35 KV „Opatovo – Sv. neđelja“ Vlada je dala saglasnost i za nepotpunu eksproprijaciju nepokretnosti u Lepetanima, Tivtu u površini od 12 metara kvadratnih.

Korisnik ove eksproprijacije je Elektroprivreda, sprovešće je Uprava za nekretnine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik