Zajedničko interesovanje za HE na Morači

Bez autora
May 29 2014

Ambasadori Slovenije i Turske, Vladimir Gašparič i Mehmet Tanilir, iskazali su interesovanje za projekat izgradnje hidrocentrala na Morači, vrijedan više od pola milijarde eura, u saradnji sa partnerom iz Crne Gore. Ambasadori su upoznali predsjednika Vlade sa inicijativom za potpisivanje Memoranduma između resornih ministarstava, koji bi objedinio privredne potencijale tri države za realizaciju ovog značajnog razvojnog projekta. Đukanović je, kako je saopšteno, iskazao pozitivan stav prema interesovanju Slovenije i Turske, u kontekstu izuzetno dobrih međudržavnih odnosa i strateških razvojnih prioriteta Crne Gore. Na sastanku je dogovoren nastavak komunikacije u cilju detaljnijeg sagledavanja inicijative i modela saradnje.

Zajedničko interesovanje za HE na MoračiAmbasadori Slovenije i Turske, Vladimir Gašparič i Mehmet Tanilir, iskazali su interesovanje za projekat izgradnje hidrocentrala na Morači, vrijedan više od pola milijarde eura, u saradnji sa partnerom iz Crne Gore.

Ambasadori su upoznali predsjednika Vlade sa inicijativom za potpisivanje Memoranduma između resornih ministarstava, koji bi objedinio privredne potencijale tri države za realizaciju  ovog značajnog razvojnog projekta.

Đukanović je, kako je saopšteno, iskazao pozitivan stav prema interesovanju Slovenije i Turske, u kontekstu izuzetno dobrih međudržavnih odnosa i strateških razvojnih prioriteta Crne Gore.

Na sastanku je dogovoren nastavak komunikacije u cilju detaljnijeg sagledavanja inicijative i modela saradnje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik