Deseci milijuna eura investicije u brodogradilište Bijela

Bez autora
May 17 2022

Crnogorski premijer Dritan Abazović primio je predstavnike kompanije Adriatica 42 i razgovarao s njima o redizajniranju starog brodogradilišta Bijela u objekt za remont, održavanje, popravljanje i servisiranje superjahti.

Radi se o investiciji vrijednoj više desetaka milijuna eura, javlja Radio i televizija Crne Gore.

Predsjednik Upravnog odbora Adriatica 42, kapetan Rade Antolović, upoznao je premijera s dosadašnjim aktivnostima njihove kompanije te ukupnom realizacijom. Istaknuo je da je namjera Adriatica 42 da od Bijele učine destinaciju svjetske klase za tu vrstu usluge.

Kompanija će pozicionirati Bijelu među glavnim lokacijama za remont jahti u svijetu, nastojeći osigurati pouzdanost i visoke tehničke standarde za njihove klijente, navodi se u priopćenju Vlade.

Premijer Abazović je naglasio da se raduje realizaciji investicije od više desetaka milijuna eura, otvaranju novih radnih mjesta i novog horizonta u promociji Crne Gore kao luksuzne turističke destinacije.

“Vrata Crne Gore su otvorena za sve investitore i uvijek se radujemo njihovom dolasku. Imajući u vidu geografski položaj, blizinu luksuznih hotela u koje dolaze vlasnici megajahti i lokalnu tradiciju, Bijela je idealno mjesto za ovu investiciju”, istaknuo je premijer Abazović.

Predsjednik crnogorske Vlade je naznačio da pravda i napredak uvijek idu ruku pod ruku i da će promocija Crne Gore kao fer destinacije, uz jasnu borbu Vlade Crne Gore protiv korupcije i kriminala, dugoročno imati vidljive rezultate, dajući investitorima sigurnost u poslovanju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik