I Aranđelovac dobio akva-park

Bez autora
Sep 19 2011

Danas je u Aranđelovcu u okviru hotela "Izvor" na površini od šest hektara otvoren novoizgrađeni akva-park. Danas je otvoren veći deo akva-parka koji može da primi pet hiljada posetilaca i u čiju je gradnju uloženo sedam milona evra, dok će na proleće ceo kompleks sa pratećim objektima biti u potpunosti završen i koštaće ukupno 8,5 miliona evra. Da bi se završio najkompleksniji deo akva-parka, dnevno je na gradilištu bilo angažovano od 230 do 250 radnika, tako da je danas otvoreno svih 12 tobogana za odrasle, od kojih najduži ima 120, a najviši 22 metra i osam dečijih atrakcija. Izgrađena su i 430 parking mesta, a do naredne sezone biće završeni igraliste s amfiteatrom, teniski tereni, nacionalni restoran, restoran brze hrane i poslastičarnica, dok će hektar tog kompleksa biti rezervisan za neke nove atrakcije. Akva-park je dodatni sadržaj spa i velnes hotela "Izvor" sa pet zvezdica, koji će sada, novom obogaćenom ponudom, uticati mnogo više da Bukovička banja postane poželjno turističko mesto za domaće i inostrane turiste.

I Aranđelovac dobio akva-parkDanas je u Aranđelovcu u okviru hotela "Izvor" na površini od šest hektara otvoren novoizgrađeni akva-park.

Prema rečima predsednika "A Grupe" Miroljuba Aleksića, danas je otvoren veći deo akva-parka koji može da primi pet hiljada posetilaca i u čiju je gradnju uloženo sedam milona evra, dok će na proleće ceo kompleks sa pratećim objektima biti u potpunosti završen i koštaće ukupno 8,5 miliona evra.

"Da bi se završio najkompleksniji deo akva-parka, dnevno je na gradilištu bilo angažovano od 230 do 250 radnika, tako da je danas otvoreno svih 12 tobogana za odrasle, od kojih najduži ima 120, a najviši 22 metra i osam dečijih atrakcija", rekao je Aleksić.

Izgrađena su i 430 parking mesta, a do naredne sezone biće završeni igraliste s amfiteatrom, teniski tereni, nacionalni restoran, restoran brze hrane i poslastičarnica, dok će hektar tog kompleksa biti rezervisan za neke nove atrakcije, najavio je Aleksić.

Akva-park je dodatni sadržaj spa i velnes hotela "Izvor" sa pet zvezdica, koji će sada, novom obogaćenom ponudom, uticati mnogo više da Bukovička banja postane poželjno turističko mesto za domaće i inostrane turiste.

Hotel "Izvor" je za samo devet meseci postao respektabilan centar kongresnog turizma, ne samo u Srbiji, već i na širem području, rekao je Aleksić.

"Naši gosti su za sada, uglavnom, stranci i to je iznenađujuće. Najviše ima Rusa. I pored toga, treba i dalje raditi na promociji, jer imamo sve: infrastrukturu, nivo, kvalitet i spa i velnes centar koji ne postoji u široj regiji", kazao je predsednik "A GRUPE".

Da je sve krenulo ka tom cilju potvrdilo je i veliko intersovanje za otvaranje akva-parka. Ispred kapije je na presecanje vrpce i zvaničan početak rada velelepnog i atraktivnog "kupališta" čekalo više od hiljadu i po, uglavnom, mladih Aranđelovčana.

Nedugo posle otvaranja, svi bazeni su bili puni dece i mladih, dok su stariji znatiželjno obilazili i razgledali novo "vodeno" čudo u Aranđelovcu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik