INA će u modernizaciju maloprodajne mreže ove godine uložiti gotovo 200 milijuna kuna

Bez autora
Jun 12 2011

U projekt modernizacije maloprodajne mreže INA-e narednih godina planira uložiti više stotina milijuna kuna, dok se samo u 2011. godine namjerava uložiti gotovo 200 milijuna kuna. Rečeno je to u petak na svečanosti održanoj na novoj benzinskoj pumpi Galižana - zapad na Istarskom ipsilonu. Do kraja godine modernizirat će se oko 50 benzinskih postaja. Cilj je da potrošači prepoznaju Inine benzinske postaje kao ugodna mjesta kupnje. U tom smislu jedan od temelja nove strategije Ine na maloprodajnom tržištu je preuređenje benzinskih postaja, vrhunska ponuda goriva i usloge po najvišim evropskim standardima. Trgovina na malo izuzetno je važan dio INA-e koji doprinosi ukupnoj uspješnosti kompanije. Nakon financijske stabilizacije kompanije i ujedno s dovršenjem kapitalnih ulaganja u istraživanje i proizvodnju i modernizaciju rafinerija stvorili su se uvjeti za snažnije investicije u maloprodaju. S dodatnim ulaganjima vjeruju da će znatno ojačati i zadržati vodeću Ininu poziciju na domaćem maloprodajnom tržištu.

INA će u modernizaciju maloprodajne mreže ove godine uložiti gotovo 200 milijuna kunaU projekt modernizacije maloprodajne mreže INA-e narednih godina planira uložiti više stotina milijuna kuna, dok se samo u 2011. godine namjerava uložiti gotovo 200 milijuna kuna.

Rečeno je to u petak na svečanosti održanoj na novoj benzinskoj pumpi Galižana - zapad na Istarskom ipsilonu.

- Do kraja godine modernizirat ćemo oko 50 benzinskih postaja. Cilj nam je da potrošači prepoznaju Inine benzinske postaje kao ugodna mjesta kupnje. U tom smislu jedan od temelja nove strategije Ine na maloprodajnom tržištu je preuređenje benzinskih postaja, vrhunska ponuda goriva i usloge po najvišim evropskim standardima - kazao je predsjednik Uprave INE Zoltan Aldott.

Dodao je kako je trgovina na malo izuzetno važan dio INA-e koji doprinosi ukupnoj uspješnosti kompanije.

- Posebno mi je drago istaknuti da su se nakon financijske stabilizacije kompanije i ujedno s dovršenjem kapitalnih ulaganja u istraživanje i proizvodnju i modernizaciju rafinerija stvorili uvjeti za snažnije investicije u maloprodaju. S dodatnim ulaganjima vjerujem da ćemo znatno ojačati i zadržati vodeću Ininu poziciju na domaćem maloprodajnom tržištu - istaknuo je Aldott.

Darko Markotić, Inin izvršni direktor za Trgovinu na malo kazao je kako su inicijalni koraci u obnovi maloprodajne mreže počeli prošle godine i to ne samo rekonstrukcijom benzinskih postaja, već i ulaganjima u kvalitetu usluga i novi vizualni identitet tzv. Plavi koncept, koji je i predstavljen na novoj benzinskoj postaji Galižana - zapad.

- Osim visokokvalitetne ponude novih CLASS goriva i novog izgleda benzinskih postaja modernizacija podrazumijeva dodatna unaprjeđenja u smislu visoke razine tehničke opremljenosti benzinskih postaja te unapređenje usluga poput uvođenja bežišnog interneta, proširenje gastro ponude, dodatne ponude u asortiman i još veće uslužnosti zaposlenika - kazao je Markotić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik