Ina nastavlja modernizirati maloprodajnu mrežu

Bez autora
Mar 21 2012

Ina je početkom tjedna objavila da nastavlja lani započetu modernizaciju maloprodajne mreže. Modernizirat će se benzinske postaje Kupari u Dubrovniku i Makarska Ratac. Radovi na Kuparima trajat će 35 dana, a kako će u tom razdoblju ta postaja biti zatvorena, Ina poziva potrošače da se gorivima i robom široke potrošnje opskrbe na njihovim benzinskim postajama Čilipi, Dubrovnik-Grad i Dubrovnik-Komolac. Modernizacija postaje Makarska Ratac počinje 26. ožujka i trajat će također 35 dana. Za to vrijeme potrošači mogu koristiti usluge postaja Makarska Dugiš koja će raditi non-stop, te Makarska Obala. Projekt modernizacije pokrenut je kako bismo domaćim i stranim kupcima ponudili visoko kvalitetna goriva i maziva te višu razinu usluga.

Ina nastavlja modernizirati maloprodajnu mrežuIna je početkom tjedna objavila da nastavlja lani započetu modernizaciju maloprodajne mreže.

Prema najavi, modernizirat će se benzinske postaje Kupari u Dubrovniku i Makarska Ratac.

Radovi na Kuparima trajat će 35 dana, a kako će u tom razdoblju ta postaja biti zatvorena, Ina poziva potrošače da se gorivima i robom široke potrošnje opskrbe na njihovim benzinskim postajama Čilipi, Dubrovnik-Grad i Dubrovnik-Komolac.

Modernizacija postaje Makarska Ratac počinje 26. ožujka i trajat će također 35 dana. Za to vrijeme potrošači mogu koristiti usluge postaja Makarska Dugiš koja će raditi non-stop, te Makarska Obala.

"Projekt modernizacije pokrenut je kako bismo domaćim i stranim kupcima ponudili visoko kvalitetna goriva i maziva te višu razinu usluga", rekao je Ivica Serdarević, direktor Inine regije Split.

Ina je u lipnju prošle godine pokrenula projekt pod nazivom »Plavi koncept« kojim osuvremenjuje većinu svoje maloprodajne mreže. Dosad je rekonstruirano i obnovljeno trideset benzinskih postaja, uvedena su class goriva vrhunske kvalitete, a započeli su i s uvođenje dizelskih goriva s biokomponentom. Dodatno su, kažu u Ini, unaprijedili i uslugu zaposlenika na postajama kako bi svim potrošačima još više bili od pomoći. Ove godine u planu je pojačana modernizacija većeg broja benzinskih postaja. Do početka turističke sezone u Ini najavljuju da će se fokusirati na postaje diljem obale kako bi spremno odgovorili na pojačanu potražnju tijekom ljetnih mjeseci, kažu u Ini.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik