Iz Imotskog napokon dobre vijesti

Bez autora
Sep 18 2012

U Imotskom su potpisani prvi ugovori u novoj poduzetničkoj zoni, a od 29 predviđenih parcela prodano je 26. Planira se osigurati 300 radnih mjesta, a proizvodit će se, među ostalim, sokovi, tjestenina, montažne kuće pa i gumeni prah od potrošenih automobilskih guma. Među ulagačima su i susjedi iz BiH koji zbog schengenskog režima dijelom sele proizvodnju u Hrvatsku. Gradsko vijeće donijelo je odluku da se zemljište prodaje za 10 kuna po metru uz olakšice kojima se ulagači oslobađaju komunalnih doprinosa.

Iz Imotskog napokon dobre vijestiU Imotskom su potpisani prvi ugovori u novoj poduzetničkoj zoni, a od 29 predviđenih parcela prodano je 26.

Planira se osigurati 300 radnih mjesta, a proizvodit će se, među ostalim, sokovi, tjestenina, montažne kuće pa i gumeni prah od potrošenih automobilskih guma.

Među ulagačima su i susjedi iz BiH koji zbog schengenskog režima dijelom sele proizvodnju u Hrvatsku. Gradsko vijeće donijelo je odluku da se zemljište prodaje za 10 kuna po metru uz olakšice kojima se ulagači oslobađaju komunalnih doprinosa, poručio je imotski gradonačelnik Ante Đuzel.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik