Izgradnju Koridora 5c koči Federacija

Bez autora
Sep 05 2011

Kočničari aktivnosti na realizaciji projekta Koridor "Pet ce" nalaze se u Federaciji BiH, istaklo je više federalnih poslanika, članova Komisije za saobraćaj i komunikacije Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH. U raspravi o Izvještaju Savjeta ministara BiH o aktivnostima na projektu autoputeva na Koridoru "Pet ce", koji je Komisija danas razmatrala u Sarajevu, zatraženo je da se identifikuju svi oni koji prave probleme. Ocijenjeno je da se tri godine ništa bitno nije promijenilo kada je riječ o izgradnji Koridora pet ce. Učesnici u raspravi postavili su i pitanje zašto se sporo realizuju aktivnosti na ovom projektu budući da su obezbijeđena potrebna sredstva za sadašnju fazu njegovog provođenja. U Izvještaju, koji je sačinjen krajem prošle godine, navodi se da je BiH od svojih 336 kilometara izgradila 37 kilometara autoputa, da je u toku izgradnja 21 kilometra, te da se priprema izgradnja još 43 kilometra.

Izgradnju Koridora 5c koči FederacijaKočničari aktivnosti na realizaciji projekta Koridor "Pet ce" nalaze se u Federaciji BiH, istaklo je više federalnih poslanika, članova Komisije za saobraćaj i komunikacije Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH.

U raspravi o Izvještaju Savjeta ministara BiH o aktivnostima na projektu autoputeva

na Koridoru "Pet ce", koji je Komisija danas razmatrala u Sarajevu, zatraženo je da se identifikuju svi oni koji prave probleme.

Ocijenjeno je da se tri godine ništa bitno nije promijenilo kada je riječ o izgradnji Koridora pet ce.

Učesnici u raspravi postavili su i pitanje zašto se sporo realizuju aktivnosti na ovom projektu budući da su obezbijeđena potrebna sredstva za sadašnju fazu njegovog provođenja.

U Izvještaju, koji je sačinjen krajem prošle godine, navodi se da je BiH od svojih 336 kilometara izgradila 37 kilometara autoputa, da je u toku izgradnja 21 kilometra, te da se priprema izgradnja još 43 kilometra.

Uz ocjenu da se stanje od vremena kada je sačinjen izvještaj nije bitno promijenilo zaključeno je da treba održati tematsku raspravu na koju bi bili pozvani svi odgovorni za realizaciju aktivnosti na projektu autoputa Koridor "Pet ce".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik