Izrada projektne dokumentacije za obnovu puta Sokobanja – Knjaževac – Pirot

Bez autora
Apr 04 2012

Državni sekretar Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja zadužen za Nacionalni investicioni plan (NIP) Milan Đokić i direktor Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije (RARIS) Vladan Jeremić potpisali su danas u Zaječaru Protokol o saradnji na realizaciji projekata izrade projektne dokumentacije za rekonstrukciju puta Sokobanja–Knjaževac–Pirot.Izrada tog projekta biće finansirana sredstvima NIP-a, što predstavlja prvi korak u rekonstrukciji ovog putnog pravca u istočnoj Srbiji koji koriste stanovnici Sokobanje, Knjaževca i Pirota.

Izrada projektne dokumentacije za obnovu puta Sokobanja – Knjaževac – PirotDržavni sekretar Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja zadužen za Nacionalni investicioni plan (NIP) Milan Đokić i direktor Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije (RARIS) Vladan Jeremić potpisali su danas u Zaječaru Protokol o saradnji na realizaciji projekata izrade projektne dokumentacije za rekonstrukciju puta Sokobanja–Knjaževac–Pirot.

Izrada tog projekta biće finansirana sredstvima NIP-a, što predstavlja prvi korak u rekonstrukciji ovog putnog pravca u istočnoj Srbiji koji koriste stanovnici Sokobanje, Knjaževca i Pirota.

Pored toga, ovaj putni pravac iz pravca autoputa, preko Sokobanje i Knjaževca, koristi se i za dolazak turista na Staru planinu.

U okviru Programa “Izrada projektno tehničke i planske dokumentacije za regionalne projekte” u 2012. godini NIP će finansirati izradu neophodnih planskih dokumenata i glavnih projekata za pet regionalnih projekata.

Ovaj program NIP-a realizuje u saradnji sa regionalnim razvojnim agencijama i lokalnim samoupravama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik