Kroz različite programe NSZ do kvalitetnog kadra

Bez autora
Mar 29 2012

U Šapcu posluje blizu 4.500 privrednih subjekata, od čega 3.000 preduzetnika. Jedan od njih je i Slobodan Krsmanović, koji od 1993. godine uspešno vodi preduzeće “New Balkan Trans” koje se bavi prevozom robe u drumskom saobraćaju. Svoju su delatnost nedavno proširili i na kurirsku službu - prikupljanje, prevoz i isporuka pošiljki. Trenutno u ovom preduzeću je zaposleno oko 260 radnika, dok novi ogranak firme Balkan express (BEX) koju posluje u 15 distributivnh centara širom Srbije zapošljava 200 mahom mladih radnika. U prethodnih godinu i po dana su razvili izuzetnu saradnju sa Nacionalnom službom za zapošljavanje (NBS) i zaposlili 32 nova radnika u Šapcu i 20 radnika u ostalim krajevima Srbije. Kroz različite programe NSZ došli su do kvalitetnog kadra koji im uz savremenu opremu i jedinstvena softverska rešenja pomaže da postanu prepoznatljivi po brzini i kvalitetu usluge.

Kroz različite programe NSZ do kvalitetnog kadraU Šapcu posluje blizu 4.500 privrednih subjekata, od čega 3.000 preduzetnika. Jedan od njih je i Slobodan Krsmanović, koji od 1993. godine uspešno vodi preduzeće “New Balkan Trans” koje se bavi prevozom robe u drumskom saobraćaju.

Svoju su delatnost nedavno proširili i na kurirsku službu - prikupljanje, prevoz i isporuka pošiljki.

Trenutno u ovom preduzeću je zaposleno oko 260 radnika, dok novi ogranak firme Balkan express (BEX) koju posluje u 15 distributivnh centara širom Srbije zapošljava 200 mahom mladih radnika. U prethodnih godinu i po dana su razvili izuzetnu saradnju sa Nacionalnom službom za zapošljavanje (NBS) i zaposlili 32 nova radnika u Šapcu i 20 radnika u ostalim krajevima Srbije. Kroz različite programe NSZ došli su do kvalitetnog kadra koji im uz savremenu opremu i jedinstvena softverska rešenja pomaže da postanu prepoznatljivi po brzini i kvalitetu usluge.

NSZ nastoji da unapredi ambijent za razvoj malih i srednjih preduzeća koje će u narednom periodu zaposliti najveći broj ljudi, kao i da podrži sve ljude koji imaju dobre preduzetničke ideje i koji u vremenu krize otvaraju nova radna mesta.

Ovo preduzeće predstavlja primer uvođenja inovativnih rešenja u poslovanje. Takođe, ono je otvorilo vrata mladim ljudima i omogućilo im da naprave prve korake u svojoj karijeri, a u tome im je NSZ pomogla kroz programe novog zapošljavanja i Prva šansa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik