Milanović i Bevanda o zajedničkim projektima

Bez autora
Jul 08 2012

Predsjednik hrvatske Vlade Zoran Milanović i predsjedatelj Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Vjekoslav Bevanda na marginama Croatia summita u Dubrovniku dogovorili su nastavak potpore zajedničkim projektima, posebice na planu infrastrukture i gradnje elektroenergetskih objekata. Među zajedničkim projektima koje su Milanović i Bevanda poduprli posebice je spomenuta gradnja mosta na rijeci Savi kod Gradiške. Zaključili su kako je ta investicija iznimno važna, te su se suglasili da i njezina realizacija bude ubrzana. Izgradnja hidroelektrane Dubrovnik 2 od strateškog je značenja za obje države i što prije treba pokrenuti realizaciju projekta.

Milanović i Bevanda o zajedničkim projektimaPredsjednik hrvatske Vlade Zoran Milanović i predsjedatelj Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Vjekoslav Bevanda na marginama Croatia summita u Dubrovniku dogovorili su nastavak potpore zajedničkim projektima, posebice na planu infrastrukture i gradnje elektroenergetskih objekata, priopćeno je iz Bevandina ureda u Sarajevu, prenosi Hina.

Među zajedničkim projektima koje su Milanović i Bevanda poduprli posebice je spomenuta gradnja mosta na rijeci Savi kod Gradiške. Zaključili su kako je ta investicija iznimno važna, te su se suglasili da i njezina realizacija bude ubrzana.

Istaknuto je i da je izgradnja hidroelektrane Dubrovnik 2 od strateškog značenja za obje države i te da što prije treba pokrenuti realizaciju projekta.

Premijer Milanović je rekao da dvije države imaju zajedničke interese i potvrdio kako će Hrvatska pomoći Bosni i Hercegovini na putu prema Europskoj uniji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik