Novi poslovi Energoprojekta u Rusiji i Peruu

Bez autora
Oct 18 2012

Energoprojekt Visokogradnja a.d., u svojstvu generalnog izvođača radova i OOO “MKC-RosEvroDevelopment”, kao investitor, zaključili su u oktobru mesecu tekuće godine Ugovor za projektovanje, izgradnju i opremanje međunarodnog kongresnog centra sa hotelom “Hyatt Regency Rostov Don-Plaza” u gradu Rostov na Donu, u Rusiji. Vrednost ugovorenog posla iznosi 99,85 miliona američkih dolara, sa uračunatim PDV-om. Rok za realizaciju projekta je 18 meseci. Sa druge strane, Energoprojekt Niskogradnja a.d. i Opština Kolan, Region Piura, zaključili su u oktobru mesecu ove godine Ugovor za izvođenje radova na izgradnji kanala za navodnjavanje “Kolan” u regionu Piura u Peruu, ukupne dužine šest kilometara.

Novi poslovi EnergoprojektaEnergoprojekt Visokogradnja a.d., u svojstvu generalnog izvođača radova i OOO “MKC-RosEvroDevelopment”, kao investitor, zaključili su u oktobru mesecu tekuće godine Ugovor za projektovanje, izgradnju i opremanje međunarodnog kongresnog centra sa hotelom “Hyatt Regency Rostov Don-Plaza” u gradu Rostov na Donu, u Rusiji.

Vrednost ugovorenog posla iznosi 99,85 miliona američkih dolara, sa uračunatim PDV-om.

Rok za realizaciju projekta je 18 meseci.

Sa druge strane, Energoprojekt Niskogradnja a.d. i Opština Kolan, Region Piura, zaključili su u oktobru mesecu ove godine Ugovor za izvođenje radova na izgradnji kanala za navodnjavanje “Kolan” u regionu Piura u Peruu, ukupne dužine šest kilometara.

Ugovorena vrednost radova iznosi tri miliona američkih dolara, a rok za realizaciju projekta je šest meseci.

Akcije Energoprojekta poslednjih dana beleže kontinuirani rast vrednosti uz pojačani pritisak na strani tražnje te su samo ove sedmice dobile na vrednosti 4,4 posto. Od početka godine tržišna kapitalizacija Energoprojekta je povećana za trećinu i trenutno iznosi 5,2 milijarde dinara, odnosno 46,1 milion evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik