Novi prostor NSZ za bolje usluge

Bez autora
Mar 29 2012

Direktor Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ), Dejan Jovanović i gradonačelnik Šapca, Milan Milošević danas su svečano potpisali Ugovor o zajedničkoj izgradnji poslovnog objekta NSZ. Po završetku radova na rekonstrukciji i dogradnji zgrade, Filijala u Šapcu će raspolagati sa oko 500 kvadratnih metara savremeno opremljenog prostora. Vrednost radova biće oko 25 miliona dinara, a očekuje se da se dogradnjom poboljšaju uslovi, kako za korisnike usluga tako i za zaposlene u Filijali. Potpisivanjem Ugovora o zajedničkoj izgradnji lokalna samouprava Grada Šapca omogućila je NSZ da plati uređenje građevinskog zemljišta i da na sebe uknjiži spratni deo zgrade koji će biti dograđen. Pored rekonstrukcije starog, radiće se i na novom objektu. NSZ je postala moderan javni servis koji je usmeren na pružanju što kvalitetnijih usluga svojim korisnicima.

Novi prostor NSZ za bolje uslugeDirektor Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ), Dejan Jovanović i gradonačelnik Šapca, Milan Milošević danas su svečano potpisali Ugovor o zajedničkoj izgradnji poslovnog objekta NSZ.

Po završetku radova na rekonstrukciji i dogradnji zgrade, Filijala u Šapcu će raspolagati sa oko 500 kvadratnih metara savremeno opremljenog prostora. Vrednost radova biće oko 25 miliona dinara, a očekuje se da se dogradnjom poboljšaju uslovi, kako za korisnike usluga tako i za zaposlene u Filijali.

Potpisivanjem Ugovora o zajedničkoj izgradnji lokalna samouprava Grada Šapca omogućila je NSZ da plati uređenje građevinskog zemljišta i da na sebe uknjiži spratni deo zgrade koji će biti dograđen. Pored rekonstrukcije starog, radiće se i na novom objektu.

NSZ je postala moderan javni servis koji je usmeren na pružanju što kvalitetnijih usluga svojim korisnicima. Služba je dostupna na teritoriji cele Srbije, nastoji da što veći broj građana, što brže i efikasnije dođe do posla, a poslodavci do kvalitetnih kadrova. Na taj način Služba, u domenu svojih nadležnosti pokušava da ubrzava procese na tržištu rada i sve partnere, pre svega lokalne samouprave uključi u rešavanje problema nezaposlenosti koji je i najveći problem Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik