Novi radnici u kompaniji “Nopal luks”

Bez autora
Jun 08 2011

Kompaniji “Nopal luks” iz Bačke Palanke danas su uručeni ugovori o zapošljavanju 120 novih radnika zahvaljujući programu podrške investitorima koji administrira Agencija za promociju izvoza i strana ulaganja (SIEPA). Ova kompanija, koja se bavi proizvodnjom i plasmanom proizvoda za kućne električne instalacije, dobila je 3.500 evra po svakom novozaposlenom radniku u okviru Programa dodele bespovratnih sredstava za podsticaj investicija. Cilj Vlade Srbije je da se podrže investicije i podigne konkurentnost na zahtevnim inostranim tržištima, a država će nastaviti da podržava hrabre, inovativne firme, spremne da se upuste u borbu na tržištu.

Novi radnici u kompaniji “Nopal luks”Kompaniji “Nopal luks” iz Bačke Palanke danas su uručeni ugovori o zapošljavanju 120 novih radnika zahvaljujući programu podrške investitorima koji administrira Agencija za promociju izvoza i strana ulaganja (SIEPA).

Ova kompanija, koja se bavi proizvodnjom i plasmanom proizvoda za kućne električne instalacije, dobila je 3.500 evra po svakom novozaposlenom radniku u okviru Programa dodele bespovratnih sredstava za podsticaj investicija.

Cilj Vlade Srbije je da se podrže investicije i podigne konkurentnost na zahtevnim inostranim tržištima, a država će nastaviti da podržava hrabre, inovativne firme, spremne da se upuste u borbu na tržištu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik