Otvorena nova poslovnica kompanije JUB u Rakovici

Bez autora
Jul 05 2012

Kompanija JUB jučer je otvorila novu poslovnicu u sarajevskom naselju Rakovica. Svečano presijecanje vrpce te puštanje u rad nove poslovnice, uz prisustvu velikog broja klijenata, pripalo je direktoru firme Muhidinu Hrapoviću. U novootvorenom Logističko-edukacijskom centru radiće 18 ljudi, od čega je četvero novozaposlenih. U prostorijama nove poslovnice građanima će biti omogućena kvalitetnija usluga, a naglasak nam je na edukacijskim aktivitetima. Dakle, izvođače, trgovce i arhitekte educirat ćemo kako da pomognu građanima koji su zainteresovani za primjenu naših materijala, novih tehnika i trendova. Također, kupci na licu mjesta će sami moći osmisliti kako da urede dom, uz stručnu pomoć prilikom samog izbora materijala.

Otvorena nova poslovnica kompanije JUB u RakoviciKompanija JUB jučer je otvorila novu poslovnicu u sarajevskom naselju Rakovica. Svečano presijecanje vrpce te puštanje u rad nove poslovnice, uz prisustvu velikog broja klijenata, pripalo je direktoru firme Muhidinu Hrapoviću.

U obraćanju prisutnima, Hrapović je istakao da će u novootvorenom Logističko-edukacijskom centru raditi 18 ljudi, od čega je četvero novozaposlenih.

Kvalitetna usluga

- Raduje me što će u prostorijama nove poslovnice građanima biti omogućena kvalitetnija usluga, a naglasak nam je na edukacijskim aktivitetima. Dakle, izvođače, trgovce i arhitekte educirat ćemo kako da pomognu građanima koji su zainteresovani za primjenu naših materijala, novih tehnika i trendova. Također, naši kupci na licu mjesta će sami moći osmisliti kako da urede dom, uz stručnu pomoć prilikom samog izbora materijala - istakao je Hrapović.

Podsjetio je da je kompanija JUB bogatim iskustvom stvorila niz velikih brendova u oblasti proizvodnje boja te da posjeduje certifikate za fasadne sisteme od najprestižnijih evropskih instituta te uživa veliko povjerenje kod svojih potrošača.
 
Prema njegovim riječima, JUB će do kraja godine na tržište plasirati i nove artikle, koji će već u idućoj godini svoje mjesto naći na policama prodajnih objekata širom BiH.

Povjerenje kupaca

- Osim ovog objekta, imamo viška zemlje, što ćemo iskoristiti za naše planove. Nije nam teško raditi, jer posjedujemo proizvod s dugom tradicijom u koji potrošači imaju povjerenje. Tradicija i povjerenje kupaca koje uživamo osnov su uspjeha kompanije. Nastavit ćemo s kreiranjem proizvoda i usluga koje su od značaja za brojne klijente - kazao je Hrapović.
 
Nakon presijecanja vrpce, posjetioci su u prostorijama poslovnice imali priliku vidjeti mapu od 1.920 boja za opremanje kuće, od čega veliki broj nijansi za fasadu, ali i boje za opremanje interijera i eksterijera.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik