Počeli radovi na obnovi sva tri zatvorena bazena „11. aprila”

Bez autora
Jan 17 2012

Nakon božićnih praznika počela je sanacija zatvorenih bazena u SRC „11. april”. Ovaj prostor će tako posle 20 godina biti vraćen u funkciju. Pripremni radovi krenuli su krajem prošle godine, kada je potpisan ugovor sa izvođačem radova. Investitor je grad Beograd, a projekat sprovodi Agencija za javne nabavke. Druga faza radova obuhvata sanaciju sva tri zatvorena bazena (50-metarskog, 25-metarskog i školskog, za obuku neplivača), kao i celokupnog prostora. Obimni radovi uključiće zamenu pločica, termoizolaciju krova, zamenu stakala, elektroradove, postavljanje mašinske instalacije: klimatizacije, ventilacije, podnog grejanja, kao i instalaciju vodovoda i kanalizacije. Prema ugovoru, radovi treba da budu gotovi u roku od 180 radnih dana, odnosno do leta ove godine. Međutim, želja investitora je da kompletna rekonstrukcija bude gotova do 11. aprila 2012, datuma po kome centar nosi ime i kada opština Novi Beograd obeležava svoj dan.

Počeli radovi na obnovi sva tri zatvorena bazena „11. aprila”Nakon božićnih praznika počela je sanacija zatvorenih bazena u SRC „11. april”.

Ovaj prostor će tako posle 20 godina biti vraćen u funkciju. Pripremni radovi krenuli su krajem prošle godine, kada je potpisan ugovor sa izvođačem radova. Investitor je grad Beograd, a projekat sprovodi Agencija za javne nabavke. Druga faza radova obuhvata sanaciju sva tri zatvorena bazena (50-metarskog, 25-metarskog i školskog, za obuku neplivača), kao i celokupnog prostora.

Obimni radovi uključiće zamenu pločica, termoizolaciju krova, zamenu stakala, elektroradove, postavljanje mašinske instalacije: klimatizacije, ventilacije, podnog grejanja, kao i instalaciju vodovoda i kanalizacije.

Prema ugovoru, radovi treba da budu gotovi u roku od 180 radnih dana, odnosno do leta ove godine. Međutim, želja investitora je da kompletna rekonstrukcija bude gotova do 11. aprila 2012, datuma po kome centar nosi ime i kada opština Novi Beograd obeležava svoj dan.

Takođe, u sklopu radova na drugoj fazi sanacije zatvorenih bazena biće izvršeni radovi na zameni betonskih ploča sa platoa otvorenih bazena, zamena pločica u olimpijskom bazenu, kao i sređivanje tribina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik