Počinje izgradnja autoputa ka Čačku

Bez autora
Mar 20 2012

Predsednik Srbije Boris Tadić najavio je danas da za nedelju ili najviše dve počinje izgradnja autoputa ka Čačku. Izgradnja autoputa ka Čačku biće od ogromnog značaja za privredu tog regiona. Taj put biće završen za dve, dve i po godine. U prvoj fazi gradnje autoput će voditi do Lučana, a potom će se nastaviti prema Arilju i Ivanjici.To će biti autoput tipa “motor vej” sa po dve trake, a jednog dana kada bude bilo više novca gradiće se i zaustavne trake.

Počinje izgradnja autoputa ka ČačkuPredsednik Srbije Boris Tadić najavio je danas da za nedelju ili najviše dve počinje izgradnja autoputa ka Čačku.

Izgradnja autoputa ka Čačku biće od ogromnog značaja za privredu tog regiona.

Taj put biće završen za dve, dve i po godine. U prvoj fazi gradnje autoput će voditi do Lučana, a potom će se nastaviti prema Arilju i Ivanjici.

To će biti autoput tipa “motor vej” sa po dve trake, a jednog dana, kako je naglasio Tadić, kad bude bilo više novca gradiće se i zaustavne trake. Međutim, i bez zaustavne trake, dodao je Tadić, put rešava mnoge probleme, jer će tom omogućiti razvoj prozivodnje i približiće ga svim evropskim koridorima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik