Podrška razvoju saobraćaja i telekomunikacija u AP Vojvodini

Bez autora
Mar 22 2012

Pokrajinski sekretarijat za privredu u okviru aktivnosti “Podrška razvoju saobraćaja i telekomunikacija u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini“, dodeljuje bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od 40 miliona dinara. Sredstva su obezbeđena Pokrajinskom skupštinskom odlukom o budžetu AP Vojvodine za 2012. godinu i to za sufinansiranje izgradnje svetlosne saobraćajne signalizacije (semafora) u lokalnim samoupravama u AP Vojvodini u 2012. godini. Ciljevi sufinansiranja su povećanje bezbednosti učesnika u saobraćaju, smanjenje broja saobraćajnih nezgoda u naseljenim mestima i razvoj saobraćajne infrastrukture u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini. Pravo učešća na konkursu imaju opštine i gradovi u AP Vojvodini, a učesnici mogu da konkurišu isključivo sa jednim, glavnim projektom za navedenu namenu. Odobrena novčana sredstva po konkursu namenjena su isključivo za izgradnju saobraćajne signalizacije u naseljenim mestima u AP Vojvodini.

Podrška razvoju saobraćaja i telekomunikacija u AP VojvodiniPokrajinski sekretarijat za privredu u okviru aktivnosti “Podrška razvoju saobraćaja i telekomunikacija u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini“, dodeljuje bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od 40 miliona dinara.

Sredstva su obezbeđena Pokrajinskom skupštinskom odlukom o budžetu AP Vojvodine za 2012. godinu i to za sufinansiranje izgradnje svetlosne saobraćajne signalizacije (semafora) u lokalnim samoupravama u AP Vojvodini u 2012. godini.

Ciljevi sufinansiranja su povećanje bezbednosti učesnika u saobraćaju, smanjenje broja saobraćajnih nezgoda u naseljenim mestima i razvoj saobraćajne infrastrukture u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini.

Pravo učešća na konkursu imaju opštine i gradovi u AP Vojvodini, a učesnici mogu da konkurišu isključivo sa jednim, glavnim projektom za navedenu namenu. Odobrena novčana sredstva po konkursu namenjena su isključivo za izgradnju saobraćajne signalizacije u naseljenim mestima u AP Vojvodini.

Prijave na konkurs podnose se isključivo na konkursnim obrascima uz koje se prilaže i ostala neophodna dokumentacija. Navedeni obrasci mogu se preuzeti u Pokrajinskom sekretarijatu za privredu ili na sajtu Pokrajinskog sekretarijata za privredu.

Prijave na konkurs, sa pripadajućom dokumentacijom i obaveznom naznakom na licu koverte: ''Ne otvarati - prijava na Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za sufinansiranje izgradnje svetlosne saobraćajne signalizacije (semafora) u lokalnim samoupravama u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini u 2012. godini'', dostavljaju se u zatvorenoj koverti poštom ili lično preko pisarnice pokrajinskih organa na adresu:
Pokrajinski sekretarijat za privredu
Mihajla Pupina broj 16
21000 Novi Sad

Na poleđini koverte obavezno navesti naziv, adresu i broj telefona i faksa podnosioca prijave, kao i ime osobe za kontakt.

Rok za podnošenje prijave je 20 dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnom listu ''Dnevnik''.

Detaljnije informacije mogu se dobiti putem e-mail adrese: endre.surjan@vojvodina.gov.rs.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik