Ponuđaći i proizvođači o predlogu Zakona o javnim nabavkama

Bez autora
Oct 09 2012

U Privrednoj komori Beograda, održana je javna rasprava – prezentacija nacrta novog Zakona o javnim nabavkama. Skupu je prisustvovalo i Poslovno udruženje ponuđača Srbije, kao i stručni tim konsultanata iz firme “Tenderi” d.o.o. Kragujevac koji su predložili amandmane.Učešćem na javnoj raspravi, dva udruženja – Udruženje proizvođača drumskih vozila Srbije i Poslovno udruženje Ponuđača Srbije pronašli su zajednički interes.

Ponuđaći i proizvođači o predlogu Zakona o javnim nabavkamaU Privrednoj komori Beograda, održana je javna rasprava – prezentacija nacrta novog Zakona o javnim nabavkama.

Skupu je prisustvovalo i Poslovno udruženje ponuđača Srbije, kao i stručni tim konsultanata iz firme “Tenderi” d.o.o. Kragujevac koji su predložili amandmane.

Učešćem na javnoj raspravi, dva udruženja – Udruženje proizvođača drumskih vozila Srbije i Poslovno udruženje Ponuđača Srbije pronašli su zajednički interes.

Udruženje proizvođača drumskih vozila Srbije u potpunosti je podržalo stavove i predloge Poslovnog udruženja ponuđača Srbije u postupcima javnih nabavki na tekst Predloga nacrta Zakona o javnim nabavkama i predložene amandmane. Amandmane je sačinio stručni tim iz firme “Tenderi” d.o.o. Kragujevac.

Primedbe, predloge i sugestije na predlog nacrta Zakona o javnim nabavkama možete pronaći ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik