Radovi na koridorima 10 i 11 teku po planu

Bez autora
Jul 08 2012

Radovi na izgradnji putnih i železničkih koridora u Srbiji u punom su zamahu i na razvoju putne mreže u zemlji radi se najvećim kapacitetom. Radovi teku po planu i po visokim spoljašnjim temperaturama.Pažnja je pre svega posvećena uslovima rada građevinara na visokim temperaturama, tako da se posebno vodi računa o tome da izvođači radova sprovode zaštitne mere kako radnicima ne bi bilo ugroženo zdravlje.

Radovi na koridorima 10 i 11 teku po planuRadovi na izgradnji putnih i železničkih koridora u Srbiji u punom su zamahu i na razvoju putne mreže u zemlji radi se najvećim kapacitetom, potvrdio je Ministar za infrastrukturu i energetiku u Vladi Republike Srbije Milutin Mrkonjić.

Mrkonjić je prilikom obilaska gradilišta na istočnom kraku Koridora 10 kroz Srbiju od Niša do bugarske granice izrazio zadovoljstvo dinamikom radova, koji teku po planu i po visokim spoljašnjim temperaturama.

On je istakao da je pažnja pre svega posvećena uslovima rada građevinara na visokim temperaturama, tako da se posebno vodi računa o tome da izvođači radova sprovode zaštitne mere kako radnicima ne bi bilo ugroženo zdravlje.

Ministar je obišao i radove na izgradnji novog železničkog mosta preko Velike Morave u blizini Ćuprije.

On je podsetio na to da se i na železničkom Koridoru 10 gradi novi most na pruzi Gilje – Ćuprija - Paraćin, a to je prva deonica na tom koridoru koja se gradi ka jugu zemlje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik