Renoviran ZC Kruševac

Bez autora
Apr 04 2012

Ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije Zoran Stanković prisustvovao je danas svečanom otvaranju rekonstruisane zgrade bolničke apoteke i patologije u Zdravstvenom centru u Kruševcu, u koju je uloženo osam miliona dinara. Sada su, nakon rekonstrukcije pomenute zgrade, renovirane sve zdravstvene institucije u okviru tog zdravstvenog centra. Kupljena je i oprema koja može da zadovolji potrebe pacijenata.Za rekonstrukciju zgrade ZC Kruševac približno pet miliona dinara obezbedila je ta ustanova iz sopstvenih sredstava, dok je kupovinu dela opreme finansiralo Ministarstvo zdravlja.

Renoviran ZC KruševacMinistar zdravlja u Vladi Republike Srbije Zoran Stanković prisustvovao je danas svečanom otvaranju rekonstruisane zgrade bolničke apoteke i patologije u Zdravstvenom centru u Kruševcu, u koju je uloženo osam miliona dinara.

Sada su, nakon rekonstrukcije pomenute zgrade, renovirane sve zdravstvene institucije u okviru tog zdravstvenog centra. Kupljena je i oprema koja može da zadovolji potrebe pacijenata.

Za rekonstrukciju zgrade ZC Kruševac približno pet miliona dinara obezbedila je ta ustanova iz sopstvenih sredstava, dok je kupovinu dela opreme finansiralo Ministarstvo zdravlja. Nameštaj i nemedicinska oprema obezbeđeni su sredstvima donatora sa kojima centar sarađuje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik