Rusi ulažu milione u Beograd

Bez autora
Aug 27 2012

U Privrednoj komori Beograda u utorak će se sa početkom u 10 časova održati konferencija za medije povodom početka ulaganja ruskih privrednika u srpsku prestonicu, što će se izvesti kroz različite projekte. Tom prilikom, biće potpisani ugovori o zajedničkoj investiciji o podizanju vinograda na površini od 100 hektara, kao i ugovor o otvaranju modernog postrojenja za proizvodnju kartona, a planirana visina investicija je oko 12 miliona evra. Takođe, biće najavljeno otvaranje specijalizovanih prodavnica sa autentičnom i visokokvalitetnom srpskom robom, koja će tim putem biti plasirana na rusko tržište. Na konferenciji će govoriti i potom prisustvovati potpisivanju ugovora Milan Janković, predsednik Privredne komore Beograda, sekretar za privredu grada Aleksandar Milošević, i ruski vlasnik lanca maloprodajnih objekata, Vladimir Slovohotov. Posle konferencije uslediće i razgovor sa gradskim zvaničnicima, na temu "Privreda Beograda - stanje i perspektive", na kojoj će učestvovati gradonačelnik Dragan Đilas, zajedno sa predsednikom Skupštine grada Aleksandrom Antićem i Milanom Krkobabićem, predsednikom PUPS.

Rusi ulažu milione u BeogradU Privrednoj komori Beograda u utorak će se sa početkom u 10 časova održati konferencija za medije povodom početka ulaganja ruskih privrednika u srpsku prestonicu, što će se izvesti kroz različite projekte.

Tom prilikom, biće potpisani ugovori o zajedničkoj investiciji o podizanju vinograda na površini od 100 hektara, kao i ugovor o otvaranju modernog postrojenja za proizvodnju kartona, a planirana visina investicija je oko 12 miliona evra. Takođe, biće najavljeno otvaranje specijalizovanih prodavnica sa autentičnom i visokokvalitetnom srpskom robom, koja će tim putem biti plasirana na rusko tržište.

Na konferenciji će govoriti i potom prisustvovati potpisivanju ugovora Milan Janković, predsednik Privredne komore Beograda, sekretar za privredu grada Aleksandar Milošević, i ruski vlasnik lanca maloprodajnih objekata, Vladimir Slovohotov.

Posle konferencije za medije uslediće i razgovor sa gradskim zvaničnicima, na temu "Privreda Beograda - stanje i perspektive", na kojoj će učestvovati gradonačelnik Dragan Đilas, zajedno sa predsednikom Skupštine grada Aleksandrom Antićem i Milanom Krkobabićem, predsednikom PUPS.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik