Stigla ponuda strateškog investitora za Dioki

Bez autora
Jul 18 2012

Tvrtka Dioki izvijestila je putem Zagrebačke burze da je zaprimila ponudu jednog strateškog investitora zainteresiranog za ulaganje i restrukturiranje Dioki grupe te da tu ponudu razmatraju samo društvo, vjerovnici i relevantne institucije. Slijedom započetih procesa operativnog i financijskog restrukturiranja društva Dioki d.d. i povezanih društava, obavještavamo investitore da je zaprimljena ponuda jednog strateškog investitora zainteresiranog za ulaganje i restrukturiranje Dioki grupe, a s ciljem pokretanja dijela proizvodnje u društvu. Društvo, vjerovnici i relevantne institucije razmatraju ponudu te će investicijska javnost, u skladu sa zakonskim obvezama i dobrom poslovnom praksom, biti pravodobno obaviještena o odlukama od materijalne važnosti za društvo.

Stigla ponuda strateškog investitora za DiokiTvrtka Dioki izvijestila je putem Zagrebačke burze da je zaprimila ponudu jednog strateškog investitora zainteresiranog za ulaganje i restrukturiranje Dioki grupe te da tu ponudu razmatraju samo društvo, vjerovnici i relevantne institucije.

Slijedom započetih procesa operativnog i financijskog restrukturiranja društva Dioki d.d. i povezanih društava, obavještavamo investitore da je zaprimljena ponuda jednog strateškog investitora zainteresiranog za ulaganje i restrukturiranje Dioki grupe, a s ciljem pokretanja dijela proizvodnje u društvu, stoji u odgovoru Diokija na upit Zagrebačke burze.

Društvo, vjerovnici i relevantne institucije razmatraju ponudu te će investicijska javnost, u skladu sa zakonskim obvezama i dobrom poslovnom praksom, biti pravodobno obaviještena o odlukama od materijalne važnosti za društvo, navodi se u priopćenju u kojem se ne iznose nikakve druge pojedinosti, ni o kojem je investitoru riječ, ni u kojem bi se dijelu proizvodnja mogla pokrenuti.

Očitovanje Diokija na Zagrebačkoj burzi slijedilo je nakon što je početkom ovog tjedna u Ministarstvu gospodarstva održan sastanak predstavnika Vlade i sindikata Diokija i Dina Petrokemije, nakon kojeg je rečeno kako je švicarska kompanija United Energy Commodities iskazala interes za kupnju omišaljske Dine Petrokemije, dok Dioki ide u stečaj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik