Vinariji Zvonko Bogdan nagrada Aurea 2012.

Bez autora
Mar 29 2012

Vinarija "Zvonko Bogdan" iz Subotice dobitnik je nagrade za investiciju godine "Aurea 2012", koju dodeljuje poslovni portal E-kapija. Nagradu "Aurea" (www.aurea.rs) je na svečanosti u Beogradu primio pevač i kompozitor Zvonko Bogdan, po kojem je vinarija dobila ime. Novootvorana vinarija na Palićkom jezeru najbolje je rangirana po sva tri kriterijuma - po inovativnosti, društvenoj korisnosti i finansijskom potencijalu. Ta vinarija u prvoj godini rada primenila je dosta inovacija, a to što je dobila nagradu "Aurea" govori da se na srpskom tržištu ceni kvalitet proizvodnje i samog proizvoda. Pored glavne nagrade, poslovni portal E-kapija dodelio je i dva specijana priznanja za inovativnost i društvenu korisnost. Za inovatovnost priznanje je dobio proizvodjač kafe "Štraus Adrijatik" za projekat upotrebe otpadnog proizvoda za grejanje u fabrici u Šimanovicima, a za društvenu odgovrnost Delta iz Kladova za sistem za reciklažu otpada.

Vinariji Zvonko Bogdan nagrada Aurea 2012.Vinarija "Zvonko Bogdan" iz Subotice dobitnik je nagrade za investiciju godine "Aurea 2012", koju dodeljuje poslovni portal E-kapija (www.ekapija.com).

Nagradu "Aurea" (www.aurea.rs) je na svečanosti u Beogradu primio pevač i kompozitor Zvonko Bogdan, po kojem je vinarija dobila ime.

Kako je saopšteno, novootvorana vinarija na Palićkom jezeru najbolje je rangirana po sva tri kriterijuma - po inovativnosti, društvenoj korisnosti i finansijskom potencijalu.

Menadžer vinarije "Zvonko Bogdan" Zlatko Živanić je rekao da je ta vinarija u prvoj godini rada primenila dosta inovacija i istakao da to što je dobila nagradu "Aurea" govori da se na srpskom tržištu ceni kvalitet proizvodnje i samog proizvoda.

Pored glavne nagrade, poslovni portal E-kapija dodelio je i dva specijana priznanja za inovativnost i društvenu korisnost.

Za inovatovnost priznanje je dobio proizvodjač kafe "Štraus Adrijatik" za projekat upotrebe otpadnog proizvoda za grejanje u fabrici u Šimanovicima, a za društvenu odgovrnost Delta iz Kladova za sistem za reciklažu otpada.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik