Za sajmove i seminare 110 tendera

Bez autora
Jun 09 2011

Prema podacima kojima raspolaže Informacioni Servis Tender tokom 2010. godine na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije objavljeno je 110 tendera za sajmove i seminare. Na teritoriji Srbije objavljeno je 65 tendera za ovu kategoriju. Za sajmove i sajamske manifestacije raspisan je 41 tender, a 24 tendera je raspisano za seminare. Zatim sledi Bosna i Hercegovina gde je objavljeno 37 tendera, odnosno 29 za sajmove i sajamske manifestacije, a osam za seminare. U Hrvatskoj je tokom 2010. godine raspisano šest tendera za sajmove i sajamske manifestacije, a dva tendera za seminare. Na teritoriji Crne Gore i Makedonije za ovu kategoriju nije bilo objavljenih tendera.

Za sajmove i seminare 110 tenderaPrema podacima kojima raspolaže Informacioni Servis Tender tokom 2010. godine na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije objavljeno je 110 tendera za sajmove i seminare.

Na teritoriji Srbije objavljeno je 65 tendera za ovu kategoriju. Za sajmove i sajamske manifestacije raspisan je 41 tender, a 24 tendera je raspisano za seminare.

Zatim sledi Bosna i Hercegovina gde je objavljeno 37 tendera, odnosno 29 za sajmove i sajamske manifestacije, a osam za seminare.

U Hrvatskoj je tokom 2010. godine raspisano šest tendera za sajmove i sajamske manifestacije, a dva tendera za seminare.

Na teritoriji Crne Gore i Makedonije za ovu kategoriju nije bilo objavljenih tendera.

Kompletnu godišnju analizu broja objavljenih tendera možete pogledati na sajtu analize.tenderi.com.

Sponzori Godišnjaka 2010 za kategoriju Sajmove i seminare su: Magazin Karijera, Integraltehnic i Stipendije.rs.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik