Air Serbia uvodi dnevne letove za Bejrut od juna

Bez autora
Mar 09 2014

Air Serbia uvešće dnevne letove za Bejrut od 1. juna 2014. godine. Do odlaganja uvođenja ove linije došlo je zbog regulatornih preduslova i formalnosti koje iz toga proizilaze, a koje je bilo potrebno sprovesti pred početak novih letova. U toku je proces finaliziranja potrebne dokumentacije.Svi putnici koji imaju rezervacije za putovanje pre 1. juna obavešteni su o novom datumu otpočinjanja ovih letova. U skladu sa rezervacionim pravilima, svim ovim gostima biće ponuđen izbor rezervisanja novog datuma, preusmeravanja ili povraćaja novca.

Air Serbia uvodi dnevne letove za Bejrut od junaAir Serbia uvešće dnevne letove za Bejrut od 1. juna 2014. godine.

Do odlaganja uvođenja ove linije došlo je zbog regulatornih preduslova i formalnosti koje iz toga proizilaze, a koje je bilo potrebno sprovesti pred početak novih letova. U toku je proces finaliziranja potrebne dokumentacije.

Svi putnici koji imaju rezervacije za putovanje pre 1. juna obavešteni su o novom datumu otpočinjanja ovih letova. U skladu sa rezervacionim pravilima, svim ovim gostima biće ponuđen izbor rezervisanja novog datuma, preusmeravanja ili povraćaja novca.

Za sve dalje informacije može se kontaktirati Air Serbia Call centar na telefone: 0800 111 528 - besplatni pozivi iz fiksne i mobilne telefonije u Srbiji ili + 381 11 311 21 23 - za pozive iz inostranstva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik