Atlas džet leti iz Beograda za Antaliju

Bez autora
Jun 10 2013

Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije izdao je dozvolu turskoj avio-kompaniji Atlas džet za seriju čarter letova na liniji Antalija - Beograd - Antalija, koji je time preuzeo deo putnika Skaj erlajnsa, koji je prošle nedelje zbog bankrota obustavio letove.Direktorat je saopštio i da je u proceduri zahtev Fribrd erlajnsa za nastavak serije čarter letova do kraja letnje sezone 2013., na linijama Antalija - Beograd - Antalija i Antalija - Niš - Antalija.

Atlas džet leti iz Beograda za AntalijuDirektorat civilnog vazduhoplovstva Srbije izdao je dozvolu turskoj avio-kompaniji Atlas džet za seriju čarter letova na liniji Antalija - Beograd - Antalija, koji je time preuzeo deo putnika Skaj erlajnsa, koji je prošle nedelje zbog bankrota obustavio letove.

Direktorat je saopštio i da je u proceduri zahtev Fribrd erlajnsa za nastavak serije čarter letova do kraja letnje sezone 2013., na linijama Antalija - Beograd - Antalija i Antalija - Niš - Antalija.

Turisti iz Srbije čije je letovanje bilo vezano za Skaj erlajns, nemaju razloga za brigu jer će moći bez problema da realizuju aranžmane i otputuju na odmor u turska letovališta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik