Beograd na sajmu turizma u Bukureštu

Bez autora
Mar 12 2014

Od 13. do 16. marta Turistička organizacija Beograda predstavlja turističku ponudu Beograda na sajmu turizma The Tourism Fair of Bucharest u Rumuniji. Tokom sajamskog nastupa, Turistička organizacija Beograda će promovisati ponudu za kratki gradski odmor /City Break Belgrade, kalendar događaja za 2014. godinu, gastronomiju, kao i mogućnosti za kongresni, omladinski i verski turizam za tržište ove zemlje.U okviru kampanje City Break Belgrade, gostima iz Rumunije su na raspolaganju brojni programi razgledanja grada, mogućnosti za shopping ture, novi izleti, kao i aplikacija za mobilne telefone Beograd priča, napravljena u saradnji sa Telekom Srbija, kako bi se što jednostvanije i lakše upoznali sa znamenitostima Beograda.

Beograd na sajmu turizma u BukureštuOd 13. do 16. marta Turistička organizacija Beograda predstavlja turističku ponudu Beograda na sajmu turizma The Tourism Fair of Bucharest u Rumuniji.

Tokom sajamskog nastupa, Turistička organizacija Beograda će promovisati ponudu za kratki gradski odmor /City Break Belgrade, kalendar događaja za 2014. godinu, gastronomiju, kao i mogućnosti za kongresni, omladinski i verski turizam za tržište ove zemlje.

U okviru kampanje City Break Belgrade, gostima iz Rumunije su na raspolaganju brojni programi razgledanja grada, mogućnosti za shopping ture, novi izleti, kao i aplikacija za mobilne telefone Beograd priča, napravljena u saradnji sa Telekom Srbija, kako bi se što jednostvanije i lakše upoznali sa znamenitostima Beograda.

Nacionalna avio kompanija Er Srbija leti četiri puta nedeljno na relaciji Beograd – Bukurešt.

Prema podacima Gradskog zavoda za informatiku i statistiku, 18. 000 turista iz Rumunije je posetilo Beograd u 2013. godini što je porast od 9% na godišnjem nivou.

Na sajmu turizma u Bukureštu The Tourism Fair of Bucharest Turistička organizacija Beograda nastupa sa Nacionalnom turističkom organizacijom Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik