Bob na šinama na Kopaniku od 6. septembra

Bez autora
Sep 04 2013

Bob na šinama na Kopaoniku je prva ovakva instalacija u ovom delu Evrope i predstavlja specijalizovanu stazu za spuštanje kroz šumsko prirodno okruženje. Instalacija je dugačka 600 metara i opremljena specijalnim sankama pričvršćenim na šinski sistem koje mogu da koriste odrasli i deca u pratnji odraslih, na dvosednim sankama.Ovu adrenalinisku atrakciju pustiće u rad v.d. generalnog direktora “Skijališta Srbije” Dejan Ljevnaić, 6. septembra u 12 časova kod polazne stanice u Dolini sprtova (polazna stanica žičare Krst).

Bob na šinama na KopanikuBob na šinama na Kopaoniku je prva ovakva instalacija u ovom delu Evrope i predstavlja specijalizovanu stazu za spuštanje kroz šumsko prirodno okruženje.

Instalacija je dugačka 600 metara i opremljena specijalnim sankama pričvršćenim na šinski sistem koje mogu da koriste odrasli i deca u pratnji odraslih, na dvosednim sankama.

Ovu adrenalinisku atrakciju pustiće u rad v.d. generalnog direktora “Skijališta Srbije” Dejan Ljevnaić, 6. septembra u 12 časova kod polazne stanice u Dolini sprtova (polazna stanica žičare Krst).

Tokom otvaranja, svi letnji sadržaji “Skijališta Srbije” biće besplatni za posetioce Kopaonika, a oni koji budu isprobali bob na šinama dobiće i fotografiju svoje prve vožnje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik